Curățenia generală, rapid și eficient!

541
Curățenia generală, rapid și eficient! - 8bd7a497d7c2f63f6dd64dbda8a0a781.jpg
Poate că ți s-a întâmplat să te apuci de curățenie generală și să ai impresia că nu se mai termină... De vină sunt activitățile care îți răpesc din timp și care te epuizează, dar fără să aibă un rezultat pe măsura efortului depus. Îți oferim câteva sfaturi care te pot ajuta să economisești timp și energie:
Cronometrează: cu siguranță ai observat că de fiecare dată când începi să cureți într-un anumit loc, observi o altă zonă care necesită atenția ta. Folosind un cronometru atunci când faci curățenie, te vei putea concentra mai bine asupra activității pe care o ai de îndeplinit și vei ști când este momentul să te oprești. În acest mod nu îți vei irosi prea mult timp cu anumite activități și vei aloca suficient timp fiecărui lucru în parte.
Alege strategia: alergând dintr-un colț al casei în altul, cu siguranță vei părea ocupată, însă rezultatele nu vor fi pe măsura efortului depus. Când te hotărăști să începi curățenia, stabilește locul din care vei începe și ocupă-te numai de acesta. Luând fiecare perimetru al camerei în parte și curățându-l în totalitate, fără a fi necesar să revii asupra lui, îți vei ușura cu mult munca.
Echipamentul ideal: când faci curătenie în casă, este ideal să porți haine confortabile. Cheful de muncă îți dispare imediat dacă hainele nu îți permit să te miști în voie. De asemenea, alege haine uzate, pe care le folosești numai pentru curățenie. În acest fel nu vei suferi dacă le pătezi sau le agăți, ceea ce este inevitabil când faci curățenie. Buzunarele sunt de asemenea importante, pentru că vei putea depozita diverse mărunțișuri folositoare. Așadar, alege o salopetă cu multe buzunare și vei avea mai mult spor la treabă.
Simplifică: pune toate produsele necesare într-un coș sau pungă. Având la îndemână cârpele pentru șters, lavetele sau soluțiile de curățat, vei economisi timp și energie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 31 Martie 2011
Stire din Cetățenești : Prăjitură de post cu mere
Miercuri, 30 Martie 2011
Stire din Cetățenești : Și iepurașii au nevoie de doctori…
Marţi, 29 Martie 2011
Stire din Cetățenești : Salată Caprese
Pagina a fost generata in 1.5956 secunde