Rețeta zilei

Biftec simplu

204
Biftec simplu - 84adae6beecaa29029addfc1371b29f9.jpg
Ingrediente: 800 g mușchi de porc, piper, sare, unt, ceapă.
Mod de preparare: Mușchiulețul se curăță de pielițe, se spală și se șterge cu un ștergar curat. Se taie felii de circa 1,5 cm și se acoperă cu ceapa tăiată rondele. Se îndepartează ceapa după 15 minute, se freacă bine cu ulei și se lasă circa două ore la rece. Se încinge untul într-o tigaie și se prăjesc feliile de carne, astfel încât mijlocul să rămână rozaliu. Se servește cu garnitură de cartofi și salată verde.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 27 Ianuarie 2010
Stire din Cetățenești : Carne de berbec cu prune uscate
Marţi, 26 Ianuarie 2010
Stire din Cetățenești : Pentru sănătatea dumneavoastră
Pagina a fost generata in 2.9309 secunde