Rețeta zilei
Biftec simplu
Ingrediente: 800 g mușchi de porc, piper, sare, unt, ceapă.
Mod de preparare: Mușchiulețul se curăță de pielițe, se spală și se șterge cu un ștergar curat. Se taie felii de circa 1,5 cm și se acoperă cu ceapa tăiată rondele. Se îndepartează ceapa după 15 minute, se freacă bine cu ulei și se lasă circa două ore la rece. Se încinge untul într-o tigaie și se prăjesc feliile de carne, astfel încât mijlocul să rămână rozaliu. Se servește cu garnitură de cartofi și salată verde.
Mod de preparare: Mușchiulețul se curăță de pielițe, se spală și se șterge cu un ștergar curat. Se taie felii de circa 1,5 cm și se acoperă cu ceapa tăiată rondele. Se îndepartează ceapa după 15 minute, se freacă bine cu ulei și se lasă circa două ore la rece. Se încinge untul într-o tigaie și se prăjesc feliile de carne, astfel încât mijlocul să rămână rozaliu. Se servește cu garnitură de cartofi și salată verde.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Joi, 28 Ianuarie 2010
Joi, 28 Ianuarie 2010
Miercuri, 27 Ianuarie 2010
Miercuri, 27 Ianuarie 2010
Marţi, 26 Ianuarie 2010