SFATURI

Cum să-ți protejezi mașina de ger (2)

517
1
Cum să-ți protejezi mașina de ger (2) - 70f2c0ad8b6739693e211445cda05b1e.jpg
Dacă nu aveți o mașină relativ nouă, șansele de a vă porni motorul, pe un ger cumplit, la prima cheie, sunt minime. Există mai multe modalități prin care puteți să evitați să întârziați la muncă și să dormiți liniștiți, esențial fiind să fiți pregătit pentru orice situație neprevăzută.

Dezghețarea ștergătoarelor
Un alt factor care deranjează șoferii la temperaturi foarte scăzute este înghețarea ștergătoarelor pe parbriz (lunetă). Puteți folosi un spray de dezghețare imediată, dar în același timp puteți lăsa motorul pornit cu căldura deschisă. Astfel pelicula de gheață de pe parbriz (lunetă) se va topi. Numai după ce v-ați asigurat că ștergătoarele s-au dezghețat le puteți acționa. Puteți folosi și o soluție de curățare, de preferat care să reziste la temperaturi de minus 30 de grade.

Comentează știrea

andre
29 decembrie 2012
revizie

interesant articol. pentru siguranta ta trebuie sa-ti verifici in primul rand masina periodic mai ales cand incepe iarna. Eu asa fac si de ceva vreme ma duc in pipera la Autocar sunt foarte tari, folosesc numai piese originale si au un sef de nota 10, Florin Pandele.dc ai probleme cu masina acolo trebuie sa te duci.

Articole din aceeași secțiune

Joi, 28 Ianuarie 2010
Stire din Cetățenești : Biftec simplu
Miercuri, 27 Ianuarie 2010
Stire din Cetățenești : Carne de berbec cu prune uscate
Marţi, 26 Ianuarie 2010
Stire din Cetățenești : Pentru sănătatea dumneavoastră
Pagina a fost generata in 2.1427 secunde