Când poate fi contactat primul-ministru

122
Când poate fi contactat primul-ministru - candpoatefi-1404745344.jpg

Articole de la același autor

Natalia Marcu, din Constanța: "Pot să mă adresez telefonic primului-ministru pentru orice necaz al meu, sau e nevoie de o programare?"

v v v

Nimeni nu vă interzice să telefonați direct la Cancelaria primului-ministru și nici nu trebuie să vă programați înainte. Pentru asta există și un număr special, care poate fi apelat gratuit: 0800800 300. Însă, cererile sau sesizările nu se pot face numai telefonic. Acestea se pot depune la Direcția Relații cu Publicul din cadrul Cancelariei sau se pot trimite prin fax sau e-mail.

În fond, Cancelaria funcționează ca o punte de comunicare între primul-ministru și societatea civilă, privind exercițiul puterii executive.

Cât privește situațiile în care vă puteți adresa Cancelariei primului-ministru, acestea sunt: recalcularea și recolerarea pensiei; restituirea proprietăților; solicitarea de ajutoare sociale sau financiare de urgență; propuneri legislative; probleme legate de sănătate (solicitare de proteze, de ajutor medical etc.); abuzuri, corupție, nereguli în relația cu administrația publică, centrală și locală; informații despre legislație, fonduri europene, taxe și impozite; abuzuri ale magistraților; încălcarea drepturilor.

IMPORTANT! În funcție de problemă, de cele mai multe ori se impune să redactați un memoriu pe care fie îl depuneți la Direcția Relații cu Publicul din cadrul Cancelariei, Centrul de Audiențe, cu sediul în strada Paris, intrarea C a Palatului Victoria, fie îl trimiteți prin fax, la numărul de telefon 021/313.98.46 sau e-mail, la adresa [email protected]. Programul Centrului de Audiențe este de luni până vineri, între orele 9.00-16.00. Puteți formula sesizări doar în numele dumneavoastră și trebuie să menționați toate datele de identificare: nume, adresă, vârstă și numărul de telefon. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 17 Ianuarie 2014
Stire din Actual : Cehia are un nou prim-ministru
Pagina a fost generata in 0.7164 secunde