Veterinarul pe recepție

"Casa nouă mi-a înnebunit pisica"

508
1

Articole de la același autor

"M-am mutat de vreo lună în casă nouă, iar pisica mea, pe care o cresc de cinci ani de zile, pare că a înnebunit complet. Cu toate că apartamentul e mai mare, ea tot nu-și găsește locul, e tot timpul agitată, mi-a stricat din mobilă. Tot aștept să se acomodeze, dar parcă e mai rău. O fi de la căldura asta, că apartamentul e cu soare mult peste zi. Aștept sfaturi și vă mulțumesc. Cu stimă, Tatiana Onofrei".

v v v

Sigur că nu este deloc plăcut ce vi se întâmplă, însă medicul veterinar Gheorghiță Mureșanu precizează că nu este cazul să vă faceți griji, cel puțin deocamdată. Și asta din cauză că orice pisicuță care este obligată să-și schimbe cu totul mediul în care a locuit și unde s-a simțit bine ani de zile este deranjată de schimbare și reacționează agresiv. Cu alte cuvinte, pisicilor le place să stă-pânească același teritoriu și nu sunt de acord, de fel, cu schimbările radicale.

Dacă însă perioada de acomodare se va prelungi prea mult, va trebui să faceți un efort și să vă deplasați cu pisica la veterinar, pentru ca medicul să constate dacă felina este sănătoasă și singura ei problemă o constituie schimbarea mediului de viață. 

Comentează știrea

Iulian
31 iulie 2014
Pisica furata / rapita

SHARE! Ma cheama Tobita si cineva m-a luat din fata portii acum doua zile de pe strada Dorobantilor din zona Faleza Nord. Stiu ca sunt un motanel de sase luni curat, jucaus, destept si foarte frumos... Sunt negru, cu ochii verzi... Dar... Faptul ca ma plimbam pe strada singur nu inseamna ca a trebuit sa ma rapesti! Sunt trei copilasi (si nu numai ei!) ce imi duc dorul... Incearca sa te pui in locul lor... In plus, am facut niste vaccinuri si daca le repeti, s-ar putea sa imi faci rau! VREAU INAPOI ACASA LA MINE! Te rog sa ma aduci inapoi si promit ca nu voi spune nimanui nimic!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 30 Iulie 2014
Stire din Cetățenești : Schimbarea permisului auto
Pagina a fost generata in 0.3737 secunde