Rețeta zilei
Castraveți murați bulgărești
Ingrediente: castraveți, zahăr, sare mare, oțet, hrean, ceapă, morcov, mărar uscat, piper boabe, apă.
Mod de preparare: castraveciorii se așează în borcane de 800 grame se adaugă morcovi feliați, ceapă tăiată julien, câteva bucățele de hrean, piper, o linguriță de sare și una de zahăr pentru fiecare borcan, mărar uscat, oțet atât cât arată pe borcan dublura de jos și se completează cu apă. Se sigilează borcanul (merg și borcanele cu filet) și se pun să fiarbă în bain-marie 15 minute de când clocotește apa. Sunt delicioși și țin chiar și doi ani de zile.
Mod de preparare: castraveciorii se așează în borcane de 800 grame se adaugă morcovi feliați, ceapă tăiată julien, câteva bucățele de hrean, piper, o linguriță de sare și una de zahăr pentru fiecare borcan, mărar uscat, oțet atât cât arată pe borcan dublura de jos și se completează cu apă. Se sigilează borcanul (merg și borcanele cu filet) și se pun să fiarbă în bain-marie 15 minute de când clocotește apa. Sunt delicioși și țin chiar și doi ani de zile.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Vineri, 27 August 2010
Vineri, 27 August 2010
Joi, 26 August 2010
Miercuri, 25 August 2010
Miercuri, 25 August 2010
Miercuri, 25 August 2010
Marţi, 24 August 2010