Cât costă cursul pentru asistenți maternali

1314
2
Cât costă cursul pentru asistenți maternali - catcosta-1396625678.jpg

Articole de la același autor

Este întrebarea la care Gilda Miron, D. Solomon și Mihaela Spiridon așteaptă un răspuns din partea redacției noastre. 
Din fericire pentru persoanele interesate să urmeze un curs de asistent maternal, Roxana Onea, purtă-tor de cuvânt în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, precizează că astfel de cursuri sunt gratuite. Singura problemă pe care ar putea-o întâmpina aspirantele la această meserie - pentru că asistentul maternal profesionist este persoana fizică atestată de DGASPC, în urma unei proceduri specifice, ar putea fi imposibilitatea urmării cursului exact la momentul depunerii cererii. Este adevărat că se face o listă de așteptare, însă când se întrunește numărul necesar, persoanele respective vor putea urma cursul fără probleme.
Obligații. Asistentul maternal are obligația, prin fișa postului, să se ocupe de creșterea și îngrijirea copilului sau a copiilor pe care îi primește în plasament sau în încredințare. Iar pentru această activitate, va fi plătit cu un salariu corespunzător funcției de asistent social cu studii medii, la care se adaugă o serie de bonusuri. 


Comentează știrea

dana
7 ianuarie 2015
asistent maternal

Eu vreau sa devin Asistent Maternal dar nu stiu unde sa fac cursul.In Judetul Giurgiu de cate ori am fost la dgaspc au spus ca nu au fonduri.Sunt dispusa sa platesc pt a face acest curs.Daca stit unde se fac in Giurgiu SAU BUCURESTI.Va rog sa-mi spuneti.Multumesc

alina
16 martie 2017
asistent maternal

Buna dimineata.Da si mie mi s a spus la fel draguta.Vreau si eu sa fac cursul de asistent maternal.Tot din Giurgiu sunt si eu.Unde ne putem interesa daca se face cursul si cat costa?Va rog frumos sa mi raspunde ti.Va doresc o zi buna .Va multumesc.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 23 Noiembrie 2013
Stire din Cultură-Educație : Cursuri gratuite cu formatori din Franța
Pagina a fost generata in 0.6244 secunde