Cât timp este valabil certificatul de urbanism

146
Cât timp este valabil certificatul de urbanism - cattimpevalabil10fb-1392045422.jpg

Articole de la același autor

Dacă aveți deja certificatul de urbanism, iar acesta se află la limita termenului de valabilitate, singura soluție este să-l prelungiți. Desigur, dacă vă doriți să continuați lucrarea începută.
Referitor la perioada de valabilitate a acestui document, potrivit reglementărilor, aceasta este de șase luni, până la doi ani de la data emiterii. Intervalul de timp diferă în funcție de scopul pentru care a fost solicitat certificatul, dar și de complexitatea investiției, de caracteristicile urbanistice ale zonei în care se află imobilul, de valabilitatea prevederilor din documentațiile urbanistice și din planurile de amenajare a teritoriului aprobate. 


Atenție la data expirării!
Cu toate că termenul-limită al certificatului de urbanism poate fi prelungit, acest lucru nu este posibil oricând. Totul, din cauză că solicitarea de prelungire trebuie să se depună cu minimum 15 zile înaintea expirării documentului, la Centrul Informare Cetățeni (incinta City Park Mall), Biroul 2 (telefon 0241-485524), după următorul program: luni, între orele 08.30-18.30; miercuri și vineri, între orele 08.30-16.30. Eliberarea auto-rizațiilor și a certificatelor se face numai în zilele de marți și joi, între orele 08.30-16.30. 
Actele necesare sunt o cerere-tip și certificatul de urbanism în original. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 22 Noiembrie 2013
Stire din Cetățenești : Cum se poate demola  un perete
Pagina a fost generata in 1.0567 secunde