Medicul de gardă

Ce boli ascund stările de rău

389
1
Ce boli ascund stările de rău - greturi-1380732625.jpg

Articole de la același autor

"Nu se pune problema unei sarcini și nu înțeleg de ce am grețuri aproape în fiecare zi, fără vărsături însă... Nu contează ce mănânc. E ca un fel de boală pentru mine"… Elvira. Chiar dacă senzația de greață nu poate fi considerată, în sine, o boală, totuși, asemenea stări nu trebuie ignorate. După cum ne-a explicat dr. Dănuța Cristescu, din cadrul Clinicii Homeomed, în astfel de situații ar putea fi vorba despre semnalele pe care organismul le trage pentru… a se plânge că sunt lucruri în neregulă cu el. Așadar, stările de rău nu sunt altceva decât forme de apărare ale organismului, fie după indigestii, fie după un consum de alimente alte- rate. Pe de altă parte, grețurile pot fi și semne care anunță instalarea unei boli.

Părerea specialistului

Dacă însă senzația de greață și de vomă persistă, trebuie să luați neapărat legătura cu medicul de familie, pentru a afla dacă aceste stări nu sunt cu adevărat semnalul unor boli. Nu de alta, dar greața severă, însoțită de durere în abdomenul superior, care iradiază în omoplatul drept, poate fi semnul unei litiaze biliare, al infecției veziculei biliare, boli care, oricât am fi de ocupați, impun prescrierea de îndată a unei formule de tratament. 

Comentează știrea

maria
24 noiembrie 2014
munca la domiciliu

Locuri de munca ! Baza: contract legal! NU este MLM si nici joc piramidal! Cautam operatori online care pot castiga cel putin 300 de dolari lunar, muncind doar 3 ore pe zi Pentru detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Luni, 30 Septembrie 2013
Stire din Cetățenești : Riscurile gușei netratate
Marţi, 26 Februarie 2013
Stire din Sănătate : Remedii pentru sinusuri infectate
Sâmbătă, 23 Februarie 2013
Stire din Sănătate : De ce este atât de importantă vaccinarea
Pagina a fost generata in 0.6315 secunde