Ce gătești super-rapid când te trezești cu oaspeți

367
Când, pe neașteptate, îți vin mu-safiri, ai două posibilități: fie îi duci la restaurant, fie prepari vreo rețetă super-rapidă, însă mai spe-cială. Având în vedere și criza, a doua variantă pare la îndemâna celor mai multe gospodine, așa că următoa-rea rețetă merită încercată în astfel de situații, pentru că nimic nu va putea înlocui ceea ce faci și oferi din tot sufletul.

Pizzette franțuzești super-rapide

Ingrediente: un pachet de 800 grame de aluat franțuzesc decon-gelat, 200 g salam picant, 2 ardei sau gogoșari, 100 g pastă de roșii, o ceapă roșie, 3 ouă fierte tari, semințe de susan.

Mod de preparare: întinde cu sucitorul puțin aluatul chiar pe folia pe care e așezat și taie-l în pătrate de 10x10 cm. Taie feliuțe salamul, ardeii sau gogoșarii, ceapa roșie, iar ouăle fierte tari taie-le bucăți potrivit de mari. Condimentează pasta de roșii după gust cu oregano, busuioc, sare dacă mai e nevoie și puțin piper. Pune pe jumătate dintre pătrate câte o linguriță de pastă de roșii, pune peste salamul și apoi legumele, iar la sfârșit oul tăiat. Acoperă cu celelalte bucăți de aluat, pune pizzettele într-o tavă pe hârtie de copt și presară semințe de susan peste ele. Dă-le la cuptor pentru circa 15 minute la foc mediu, dar nu foarte puternic pentru a nu se arde rapid deasupra. Sunt delicioase și foarte aspectuoase.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3506 secunde