Ce să gătim pe caniculă (1)

451
Optați pentru simplitate!
Specialiștii în gastronomie recomandă meniuri cât mai simple, de vară: omlete cu legume și brânză, legume la grătar, salate, în așa fel încât timpul dedicat gătitului să fie cât mai scurt.

Fiți creativi și informați-vă!
Încercați noi rețete de salată, cu alte ingrediente, cu legume și fructe, cu multe ierburi aromatice sau diferite tipuri de paste și brânză. Salata poate fi și un fel principal în perioada verii.

Nu ocoliți alimentele conservate!
Ar fi un chin să fierbeți ore în șir fasolea pe căldura asta, de aceea, atâta timp cât o puteți găsi gata fiartă și în cantitatea potrivită în conserve, nu ezitați s-o cumpărați.

Petreceți mai mult timp cu prietenii!
Gândiți-vă să organizați câteva cine la care să vă invitați prietenii și să gătiți prin rotație. Veți beneficia atât de o petrecere agreabilă a timpului, dar veți fi scutită și de efortul de a găti seară de seară.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 23 Iulie 2010
Stire din Cetățenești : FOTOGRAFII DE LA CITITORI
Miercuri, 21 Iulie 2010
Stire din Cetățenești : Mâncare balcanică
Pagina a fost generata in 4.0812 secunde