Rețetă rapidă

Chifle umplute

718
Chifle umplute - 30augretchifle-1314712588.jpg
INGREDIENTE: 10 chifle, 200 g amestec de brânză de vaci și oi, 75 g unt, 150 g smântână, două ouă.

PREPARARE: Brânza de oi se dă pe răzătoare, apoi se amestecă cu cea de vaci. Cu un cuțit se taie căpăcelul fiecărei chifle și se scobește miezul. Într-un vas se amestecă foarte bine brânza, miezul chiflelor, 75 g unt, un ou și întreaga cantitate de smântână. Cu această compoziție se umplu chiflele, apoi se acoperă cu căpăcelele și se ung cu oul bătut. Se așază pe o tavă și se coc în cuptor, la foc potrivit, aproximativ un sfert de oră. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 31 August 2011
Stire din Cetățenești : Cum scăpăm de balonare
Marţi, 30 August 2011
Stire din Cetățenești : Ardei umpluți  pentru iarnă
Luni, 29 August 2011
Stire din Cetățenești : Buze siliconate
Pagina a fost generata in 1.7735 secunde