Rețetă rapidă
Chifle umplute
INGREDIENTE: 10 chifle, 200 g amestec de brânză de vaci și oi, 75 g unt, 150 g smântână, două ouă.
PREPARARE: Brânza de oi se dă pe răzătoare, apoi se amestecă cu cea de vaci. Cu un cuțit se taie căpăcelul fiecărei chifle și se scobește miezul. Într-un vas se amestecă foarte bine brânza, miezul chiflelor, 75 g unt, un ou și întreaga cantitate de smântână. Cu această compoziție se umplu chiflele, apoi se acoperă cu căpăcelele și se ung cu oul bătut. Se așază pe o tavă și se coc în cuptor, la foc potrivit, aproximativ un sfert de oră.
PREPARARE: Brânza de oi se dă pe răzătoare, apoi se amestecă cu cea de vaci. Cu un cuțit se taie căpăcelul fiecărei chifle și se scobește miezul. Într-un vas se amestecă foarte bine brânza, miezul chiflelor, 75 g unt, un ou și întreaga cantitate de smântână. Cu această compoziție se umplu chiflele, apoi se acoperă cu căpăcelele și se ung cu oul bătut. Se așază pe o tavă și se coc în cuptor, la foc potrivit, aproximativ un sfert de oră.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Miercuri, 31 August 2011
Miercuri, 31 August 2011
Marţi, 30 August 2011
Marţi, 30 August 2011
Marţi, 30 August 2011
Marţi, 30 August 2011
Luni, 29 August 2011
Luni, 29 August 2011