Cine se poate angaja ca asistent personal

230
1
Cine se poate angaja ca asistent personal - cinesepoate-1417615012.jpg

Articole de la același autor

"O persoană care este în concediu creștere copil poate să fie și asistent personal pentru mama sa, care are nevoie de așa ceva? Ce studii trebuie să aibă" (Elena Ticu).

v v v

În niciun caz nu pot deține calitatea de asistent personal cei care deja beneficiază de concediu pentru creșterea copilului în vârstă de până la 2 ani sau, în cazul copilului cu handicap, de până la 7 ani.

Referitor la studiile pe care trebuie să le aibă o persoană pentru a fi angajată ca asistent personal, e suficient ca aceasta să fi absolvit cel puțin cursurile învățământului general obligatoriu, cu exceptia rudelor și afinilor până la gradul al IV-lea inclusiv ale persoanei cu handicap grav, precum și cu excepția soțului sau soției, după caz. Iar în situații excepționale și la propunerea asistentului social din cadrul aparatului propriu al consiliului local, se poate aproba derogarea de la îndeplinirea condițiilor de studii și în cazul altor persoane. 

Comentează știrea

eva
4 decembrie 2014
munca la domiciliu

Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1615 secunde