CINEMA CITYPLEX CONSTANTA 16.03.2018-22.03.2018

210
PACIFIC RIM 2-REVOLTA (AP 12?)
AVANPREMIERA
Regia: Steven S.DeKnight
Cu:John Boyega,Tian Jing,Adria Arjona,Scott Eastwood
Gen:Actiune,Aventuri,SF
Durata:111 minute


Conflictul global dintre monștrii extratereștri și supermașinile construite de om pentru a-i învinge a fost numai un preludiu al asaltului general asupra umanității care are loc în Pacific Rim 2: Revolta.
John Boyega (Star Wars: The Force Awakens) este rebelul Jake Pentecost, odinioară pilot de Jaeger care promitea să ajungă printre cei mai buni, al cărui tată legendar își dăduse viața pentru a asigura victoria umanității împotriva monstruoșilor Kaiju. De atunci, Jake și-a abandonat pregătirea de pilot, și s-a lăsat prins de lumea periculoasă interlopă. Dar, când o amenințare și mai agresivă se dezlănțuie pentru a ne distrgue orașele, și a îngenunchea lumea noastră, Jake primește o ultimă șansă pentru a călca pe urmele tatălui său, de la sora sa, Mako Mori (Rinko Kikuchi), care conduce o nouă generație de piloți ce au crescut în umbra războiului. Cei doi vor porni în greaua misiune de a face dreptate pentru cei căzuți, și singura lor speranță este să pornească o revoltă globală împotriva amenințării cu extincția.
Lui Jake i se alătură talentatul pilot Lambert (Scott Eastwood, din The Fate of the Furious), rivalul său personal, precum și Amara (debutanta Cailee Speany), o hackeriță de 15 ani, pentru care eroii din PPDC sunt singura familie care i-a mai rămas. Împreună, aceștia vor face front unit și vor conduce revolta celei mai puternice forțe de apărare din istorie, într-o aventură spectaculoasă, inedită și grandioasă.
Pacific Rim 2: Revolta e regizat de Steven S. DeKnight (Daredevil, produs de Netflix, Spartacus, produs de STARZ), și îi mai are în distribuție pe Jing Tian, Burn Gorman, Adria Arjona și Charlie Day.




Joi 21:00


THREE BILLBOARDS OUTSIDE EBBING,MISSOURI(N-15)
AVANPREMIERA
Regia:Martin McDonagh
Cu:Frances McDormand,Caleb Landry Jones,Kerry Condon
Gen:Crima,Drama
Durata:115 minute


O mamă îndurerată provoacă personal autoritățile locale, pentru a atrage atenția asupra lipsei de progres în căutarea ucigașului fiicei sale. Puternică, curajoasă și disperată să facă dreptate, Mildred Hayes ar putea fi Femeia Anului 2017. După ce au trecut luni de la moartea fiicei sale fără niciun arest, Mildred face o mișcare îndrăzneață, afișând trei panouri publicitare care duc către orașul ei, cu un mesaj controversat adresat lui William Willoughby, șeful poliției. Atunci când se implică adjunctul său, Dixon, un "băiat al mamei" imatur, cu o pledoarie pentru violență, lupta dintre forțele de ordine din Ebbing și Mildred escaladează. Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (2017) este un film despre durere, iertare, furie și rezistență. Cu toate acestea, pelicula surprinde nenumărate momente observaționale despre rasism, război, sexism și o societate profund divizată, toate capturate în acest oraș fictiv din Missouri.




Miercuri 20:50
Joi 20:50




TOMB RAIDER-INCEPUTUL(AP 12)
SAPTAMANA DE PREMIERA
Regia:Roar Uthaug
Cu:Alicia Vikander
Gen:Actiune,Aventuri
Durata:118 minute


Cea mai recentă poveste din noua serie "Tomb Raider" se va lansa pe marile ecrane în martie 2018 și promite să fie un cocktail amețitor de aventură și mister pe care fanii popularei francize de jocuri video îl așteaptă cu nerăbdare. În noua peliculă, Lara Croft, fiica independentă a unui aventurier foarte excentric ce a dispărut atunci când ea era la vârsta adolescenței, este o tânără de 21 de ani fără nicio direcție în viață. Lara străbate străzile haotice ale modernei Londre de Est, fiind un curier pe bicicletă ce abia își poate plăti chiria.
Este la facultate, dar ajunge foarte rar la cursuri. Hotărâtă să își urmeze propria cale, ea refuză să preia frâiele imperiului global al tatălui său, la fel cum refuză cu îndârjire să creadă că el nu mai este. Sfătuită să accepte adevărul și să meargă mai departe după șapte ani fără el, nici ea nu poate înțelege pe deplin ce o face să își dorească atât de mult să deslușească misterul morții tatălui ei.
Acționând împotriva dorinței finale a tatălui său, Lara lasă totul în urmă și pleacă către ultima destinație în care știe că s-a aflat acesta: un mormânt de pe o insulă mitică care s-ar putea afla undeva pe coastele Japoniei. Dar misiunea ei nu va fi una prea ușoară, chiar drumul în sine, până la misterioasa destinație, este unul foarte nesigur și periculos.
Dintr-odată miza devine enormă pentru Lara, care - împotriva tuturor previziunilor și înarmată doar cu o minte agilă, credință oarbă și cu un spirit de neclintit - trebuie să învețe să își depășească limitele pe măsură ce înaintează în călătoria necunoscută. Supraviețuirea sa în această aventură periculoasă va însemna și realizarea ei, obținând astfel supranumele de "tomb raider".


Vineri 14:00,16:15,18:45
Sambata 14:00,16:15,18:45
Duminica 14:00,16:15,18:45
Luni 16:15,18:45
Marti 16:15,18:45
Miercuri 14:00,16:15,18:45
Joi 16:15,18:45




STOLEN PRINCESS-PRINTESA FURATA(AG)
SAPTAMANA DE PREMIERA
Regia:Oleg Malamuzh
Cu:Alexandra Radu,Cristi Neacsu,Raul Stanulescu,Ionut Ionescu
Gen:Animatie,Comedie,Fantastic
Durata:85 minute


Povestea fermecătoare a frumoasei prințese Mila, fiica regelui, de care se îndrăgostește chipeșul trubadur Ruslan, dar care e răpită de un malefic vrăjitor care vrea să transforme dragostea dintre cei doi într-o poțiune magică. Ruslan va trebui să treacă peste toate obstacolele pentru a o aduce înapoi pe prințesă, și pentru a dovedi că iubirea adevărată poate învinge magia.


Vineri 14:15 dub,16:00 dub
Sambata 12:15 dub,14:15 dub,16:00 dub
Duminica 12:15 dub,14:15 dub,16:00 dub
Luni 15:30
Marti 15:30
Miercuri 14:15 dub,16:00 dub
Joi 15:30


GRINGO-AMATOR IN MISIUNE(N-15)
SAPTAMANA DE PREMIERA
Regia:Nash Edgerton
Cu:David Oyelowo,Charlize Theron,Joel Edgerton
Gen:Actiune,Comedie,Drama
Durata:110 minute


Un mix antrenant de umor negru, acțiune accelerată și intrigă dramatică, "Gringo: Amator în misiune" se desfășoară în Mexic, unde Harold Soyinka (David Oyelowo), un om de afaceri mediocru, ajunge la mila trădătorilor lui colegi de corporație, a unui traficant de droguri local și a unui mercenar cu acute procese de conștiință. Trecut de la cetățean model în tabăra celor mai căutați criminali, Harold are nevoie de mult noroc pentru a supraviețui situației extrem de periculoase. Însă acțiunile lui ridică întrebarea: Și-a pierdut mințile sau totul face parte dintr-o strategie foarte inteligentă?
Distribuit de Vertical Entertainment, "Gringo: Amator în misiune" îi aduce pe Charlize Theron, Joel Edgerton și David Oyelowo pe marile ecrane, în premieră din 16 martie.




Vineri 18:40,20:50
Sambata 17:30,20:00
Duminica 17:30,20:00
Luni 16:30,18:40
Marti 16:30,18:40
Miercuri 14:20,16:30,18:40
Joi 16:30,18:40


NELYUBOV-FARA IUBIRE(AP-12)
SAPTAMANA DE PREMIERA
Regia:Andrey Zvyagintsev
Cu:Maryana Spivak,Aleksey Rozin
Durata:127 minute


Borys și Zhenya divorțează. Certându-se constant, și pe cale să vândă apartamentul, se pregătesc fiecare, separat, de noile lor vieți: Boris, cu prietena sa mai tânără și însărcinată și Zhenya cu amantul bogat care-și dorește mult să se căsătorească. Niciunul dintre ei nu pare interesat de copilul lor de 12 ani, Alyosha. Până când acesta dispare.




Vineri 17:00
Sambata 17:00
Duminica 17:00
Luni 17:00
Marti 17:00
Miercuri 17:00
Joi 17:00




STRANGERS:PREY AT NIGHT-NECUNOSCUTII:PRADATORI IN NOAPTE( IM-18 )
Regia:Johannes Roberts
Cu:Christina Hendricks,Bailee Madison,Martin Henderson,Lewis Pullman,Emma Bellomy
Gen:Horror,Thriller
Durata:85 minute


Vacanța unei familii liniștite ia o turnură de-a dreptul mortală în momentul în care aceasta ajunge să se cazeze într-un parc de rulote, însă găsește întregul complex abandonat. Odată cu lăsarea nopții, trei psihopați mascați dau startul unei curse de groază, testând limitele victimelor care încearcă disperate să scape cu viață.
"Necunoscuții: Prădători în noapte" este regizat de Johannes Roberts și vine ca o continuare a horror-ului de succes "Necunoscuții", lansat în 2008. Distribuit de Vertical Entertainment, filmul are premiera în cinematografe din 9 martie.




Vineri 19:20
Sambata 13:00, 19:20
Duminica 13:00, 19:20
Luni 19:20
Marti 19:20
Miercuri 19:20
Joi 19:20




THE HURRICANE HEIST-COD ROSU DE JAF (N-15)2D
Regia:Rob Cohen
Cu:Toby Kebbell,Maggie Grace,Ryan Kwanten,Ralph Ineson
Gen:Actiune,Thriller
Durata:100 minute


Pe coasta Alabamei urmează să se înfrunte două forțe ale naturii: un uragan de categoria 5 și dolarul american...
Suntem în anul 1992. O nefericită întorsătură a destinului face ca Bruce Ruthledge, vânător profesionist de uragane să-și piardă viața, lăsându-și cei doi fii, Will și Breeze, în voia soartei.
25 de ani mai târziu, Will, acum, meteorolog angajat la guvern, e pe urmele uraganului Tammy, cea mai puternică furtună din istoria Statelor Unite, care se îndreaptă spre Gulfort, Alabama. În timp ce localnicii sunt evacuați, oficialii pornesc într-o cursă contracronometru pentru a distruge 600 de milioane de dolari în bancnote vechi înainte ca uraganul să lovească regiunea. Dar ei nu sunt singurii care au planuri cu acești bani...
Foresight Unlimited și Entertainment Studios prezintă COD ROȘU DE JAF, un thriller cu Toby Kebbell, Maggie Grace, Ryan Kwanten și Ralph Ineson, regizat de Rob Cohen. Producători: Moshe Diamant p.g.a., Christopher Milburn, Rob Cohen, Mark Damon, Michael Tadross, Jr., Danny Roth și Damiano Tucci, Karen Baldwin, p.g.a. și William J. Immerman. Scenariul e scris de Scott Windhauser și Jeff Dixon, după un story de Anthony Fingleton și Carlos Davis. Imaginea îi aparține lui Shelly Johnson.




Vineri 21:00
Sambata 21:00
Duminica 21:00
Luni 21:00
Marti 21:00
Miercuri 21:00


ESTIU 1993-VARA LUI 1993 (AG?) 2D
PREMIERA
Regia: Carla Simón
Cu: Laia Artigas, Bruna Cusí, David Verdaguer,Paula Robles
Gen film: Dramă, Familie
Durata: 97 minute


Spania, vara anului 1993. După decesul părinților ei, Frida, o fetiță de șase ani, părăsește Barcelona și pe bunicii săi, mutându-se la noua sa familie adoptivă la tara. Adoptată de unchiul ei, Esteve și mătușa Marga, Frida descoperă noul său mediu, o veche fermă într-o zonă montană, aproape de o pădure densă. Noii ei părinți adoptivi se dovedesc prietenoși, iar un alt lucru bun este că au o fiică de trei ani pe nume Anna, care îi poate deveni un partener de joacă. Pentru un alt copil mai puțin traumatizat decât dezrădăcinata Frida, acesta ar fi cel mai idilic loc de ședere, cu alte cuvinte, o vacanță permanentă. Dar Frida este afectată și dacă există momente incontestabil de bune la noua ei casă, există și durerea neexprimată, care o face să se simtă atât tristă, cât și să se comporte urât. Fridei ii este greu să gestioneze moartea părinților și să se adapteze la noua ei viață. Înainte de sfârșitul verii petrecute în provincie, fata trebuie să învețe să-și controleze emoțiile, iar părinții trebuie să învețe să țină la ea ca la propria lor fiică. Își va putea depăși Frida problemele?


Vineri 18:30
Sambata 18:00
Luni 21:00
Marti 21:00
Miercuri 18:30
Joi 21:00


DIE GOTTLICHE ORDNUNG/THE DIVINE ORDER-ORDINUL DIVIN (AG) 2D
Regia: Petra Biondina Volpe
Cu: Marie Leuenberger, Maximilian Simonischek,Rachel Braunschweig, Sibylle Brunner, Marta Zoffoli
Gen film: Comedie,Dramă
Durata: 96 minute


1971. Nora este o tânără soție și mamă, care locuiește într-un sat mic cu soțul și cu cei doi fii. Zona rurală elvețiană este neatinsă de marile schimbările sociale pe care le-a adus mișcarea din 1968. Nici viața Norei nu este afectată - ea este o persoană liniștită și agreată de toată lumea, până când începe să se lupte în mod public pentru drepturile femeilor de a vota.


Lungmetrajul regizoarei elvețiene Petra Volpe, produs de Zodiac Pictures, a avut premiera internațională la renumitul Tribeca Film Festival din New York, unde a câștigat Premiul pentru public, Premiul pentru cea mai bună actriță într-un film internațional (Marie Leuenberger) și Premiul Nora Ephron (pentru regizoarea și scenarista Petra Volpe) "pentru povestirea ei curajoasă și plină de compasiune, o cinematografie frumoasă, o caracterizare complexă a experienței feminine, o navigare perfectă atât a dramei cât și a comediei" (juriul).


Duminica 18:00
Luni 17:00
Marti 17:00
Joi 17:00


L’’ATELIER-ATELIERUL (AP-12?) 2D
Regia: Laurent Cantet
Cu: Marina Foïs, Matthieu Lucci, Florian Beaujean,Mamadou Doumbia, Mélissa Guilbert
Gen film: Dramă
Durata: 113 minute
Atelierul, cel de-al 8-lea film al renumitului regizor francez Laurent Cantet (Entre les murs) vorbește despre dificultatea generației tinere de a-și găsi locul într-o societate violentă, ruptă între probleme sociale și politice.


Olivia (Marïna Fois), o scriitoare celebră, organizează un atelier de vară la care participă un grup de tineri din sudul Franței. Printre ei, Antoine, un tânăr conflictual și talentat, care rupe dinamica grupului. Olivia este deopotrivă îngrijorată și fascinată de violența lui Antoine și încearcă să-l cunoască dincolo de granițele Atelierului.


Vineri 20:55
Sambata 20:55
Duminica 20:55
Luni 20:55
Marti 20:55
Miercuri 20:55
Joi 20:55


GAME NIGHT-JOCUL DE-A DETECTIVII (N-15) 2D
Regia:John Francis Daley,Jonathan M.Goldstein
Cu:Rachel McAdams,Jason Bateman,Kyle Chandler
Gen:Actiune,Comedie,Crima,Mister
Durata:93 minute


Jason Bateman și Rachel McAdams fac echipă pe marile ecane din 2 martie în comedia "Jocul de-a detectivii", regizată de John Francis Daley și Jonathan Goldstein, aflați deja la al doilea proiect după comedia de succes "Vacanță cu peripeții", din 2015.
Max (Bateman) și Annie (McAdams) și-au făcut un obicei din a participa săptămânal la jocuri nocturne tematice organizate împreună cu grupul lor de prieteni. Însă lucrurile devin din amuzante foarte palpitante când Brooks, fratele lui Max, se gândește să organizeze o seară de rezolvare a misterului unei crime, în care sunt implicați pretinși tâlhari și agenți federali. Deci faptul că Brooks este răpit intră în plan, nu? Prin urmare cei șase competitori sunt hotărâți să rezolve cazul și să câștige, iar totul pare foarte amuzant până când lucrurile încep să arate prea mult a realitate.
De-a lungul unei nopți haotice, distracția este treptat înlocuită cu panica. Fără reguli, fără direcție și fără idee cine mai participă la joc, cursa poate deveni cea mai tare aventură sau... sfârșitul.




Vineri 20:30
Sambata 20:00
Duminica 20:00
Luni 19:00
Marti 19:00
Miercuri 20:30
Joi 19:00


SOBRE RODAS/ON WHEELS-PE ROTI (AG)2D
Regia:Mauro D’Addio
Gen:Aventuri,Drama
Durata:72 minute


Acest film nu are sinopsis




Vineri 15:15
Sambata 15:15
Duminica 15:15
Miercuri 15:15






RED SPAROW (N-15) 2D
Regia: Francis Lawrence
Cu: Jennifer Lawrence, Joel Edgerton, Mary-Louise Parker, Ciarán Hinds
Gen film: Mister, Thriller
Durata: 139 minute


Situat în Rusia contemporană, filmul urmărește povestea tinerei Dominika Egorova, un ofițer de informații care se luptă să supraviețuiască în birocrația serviciilor de informații post-sovietice. Dominika este desemnată împotriva dorinței ei să devină o seducătoare instruită în serviciul de securitate rus. Ea învață să-și folosească trupul ca pe o armă, dar se străduiește să-și mențină propria identitate în timpul procesului de formare dezumanizant. Găsindu-și puterea într-un sistem nedrept, ea devine una dintre cele mai puternice și valoroase "bunuri" ale programului. Prima ei țintă este Nathaniel Nash, un ofițer CIA care se ocupă de cazurile cele mai sensibile ale spionajului rusesc. Cei doi tineri se intersectează într-o atmosferă încărcată de spionaj, înșelăciune și, în mod inevitabil, o pasiune interzisă care le amenință carierele, alianțele și securitatea ambelor țări.




Vineri 14:30
Sambata 14:30
Duminica 14:30
Luni 20:50
Marti 20:50


EARLY MAN-TARE CA PIATRA (AG) 2D
Regia:Nick Park 
Cu:Tom Hiddleston,Eddie Redmayne,Maisie Williams,Miriam Margolyes,Richard Ayoade
Gen:Animatie,Aventuri,Comedie,Familie,Fantastic
Durata: 89 minute


Plasat la începuturile civilizației, când creaturi preistorice și mamuți lânoși stăpâneau Pământul, Early Man spune povestea lui Dug și a tovarășului lui, Hognob, care se ridică în fruntea tribului lor împotriva lordului Nooth pentru a-și salva căminul.


Sambata12:10 dub
Duminica 12:10 dub




FERDINAND (AG) 3D
Regia:Carlos Saldanha
Cu:John Cena
Gen film:Familie
Durata:108 minute


După ce a fost confundat cu o fiară periculoasă, taurul Ferdinand este capturat și dus din casa lui. Hotărât să se întoarcă la familia sa, el adună o echipă pestriță de animale, ce vor avea parte de aventura vieții lor.


Sambata 12:00 dub
Duminica 12:00 dub








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 03 Februarie 2018
Stire din Cultură-Educație : Ce filme puteți viziona în acest week-end
Sâmbătă, 27 Ianuarie 2018
Stire din Cultură-Educație : Nu ratați filmele  de săptămâna aceasta!
Pagina a fost generata in 1.7953 secunde