Invitație la film. Ce puteți viziona la Cinema Cityplex

356
1
Invitație la film. Ce puteți viziona la Cinema Cityplex - invitatielafillm1-1518196099.jpg

Articole de la același autor

Așa cum v-ați obișnuit până acum, Cinema Cityplex vă invită și săptămâna aceasta la o serie de filme de excepție. Dintre acestea vom aminti doar câteva. 


Pelicula "Zi după zi", cu Maria Bello, Angourie Rice, Debby Ryan, Colin Ford, Jacob Batalon, Owen Teague spune povestea lui Rhiannon, o adolescentă de 16 ani care se îndrăgostește de o entitate misterioasă, pe nume "A". Aceasta ocupă involuntar, dar inevitabil, în fiecare zi, corpul unui alt adolescent. Simțind că între ei se stabilește o legătură incredibil de puternică, Rhiannon și A se străduiesc să se regăsească în fiecare zi, fără să știe ce sau pe cine va aduce ziua următoare. Cu cât cei doi se îndrăgostesc mai tare unul de celălalt, cu atât mai mult consecințele acestei iubiri în care la fiecare 24 de ore partenerul este altcineva (și totuși același), apasă mai tare asupra lor, obligându-i pe Rhiannon și A să ia cea mai grea decizie din viața lor.


"Cincizeci de umbre descătușate" este numele unei alte pelicule care nu trebuie ratată. Din distribuție fac parte Dakota Johnson și Jamie Dornan, iar începutul filmului prezintă nunta lui Christian și Anastasia și fericirea fără margini a celor doi, care simt că viața lor abia începe și că nimeni și nimic nu le poate rupe această legătură bazată pe iubire necondiționată. 


Tot în acest week-end, Chris Hemsworth îi aduce laolaltă pe "Cei 12 invincibili". Bazat pe evenimente reale, filmul urmărește povestea primei echipe a Forțelor Speciale desfășurate în Afganistan după tragicul atac asupra turnurilor gemene din 11 septembrie. Sub conducerea unui nou căpitan, echipa trebuie să colaboreze cu un războinic afgan periculos pentru a elimina talibanii. După ce reușesc să intre în secret în țară, ei trebuie să-și persecute vrăjmașii de pe pământurile muntoase și să ajute luptătorii afgani să obțină control asupra orașului Mazar-i-Sharif. Curând, aceștia sunt depășiți numeric și implicați într-o situație periculoasă care le amenință viața. Într-o atmosferă apăsătoare, misiunea le testează la maxim limitele și le solicită cele mai bune strategii de luptă. Oare cât de dramatică va fi lecția supraviețuirii? Asta rămâne să aflați dumneavoastră…


"Soldații: Poveste din Ferentari", cu Adrian Șchiop și Vasile Pavel-Digudai spune povestea lui Adi, un antropolog de 40 de ani, părăsit de curând de iubita lui, care se mută în Ferentari pentru a documenta un doctorat despre manele. 


Acolo, îl întâlnește pe Alberto, un rom sărac, fost pușcăriaș, care promite să-l ajute să cunoască niște cântăreți. Destul de repede, cei doi încep o relație, în care Adi îl hrănește pe Alberto cu planuri improbabile de ieșire din sărăcie, iar Alberto pe Adi, cu vorbe dulci bine ticluite. Când banii se termină, amândoi se trezesc captivi într-un apartament în care se iubesc sincer și se folosesc unul de altul.


Comentează știrea

Irina
11 februarie 2018
Provocator- lucru part time

Oferta provocatoare: lucru part time. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 03 Februarie 2018
Stire din Cultură-Educație : Ce filme puteți viziona în acest week-end
Sâmbătă, 27 Ianuarie 2018
Stire din Cultură-Educație : Nu ratați filmele  de săptămâna aceasta!
Sâmbătă, 20 Ianuarie 2018
Stire din Cultură-Educație : Ce filme puteți viziona în acest week-end
Pagina a fost generata in 1.0047 secunde