CINEMA CITYPLEX CONSTANTA 27.04.2018-03.05.2018

283
FESTIVALUL DE FILM FRANCEZ 3-6 MAI 2018

03.05.2018

Felicite-drama ,musical ora 16:00

L`esquive-drama,romantic ,dragoste ora 18:30

Patients-comedie ora 20:45

TRUTH OR DARE-ADEVAR SAU PROVOCARE (N-15) 2D

AVANPREMIERA

Regia:Jeff Wadlow

Cu:Tyler Posey, Lucy Hale, Landon Liboiron,Aurora Perrineau, Sam Lerner

Gen film:Horror,Thriller

Durata:100 minute

Lucy Hale (Pretty Little Liars) și Tyler Posey (Teen Wolf) se află în fruntea distribuției din thrillerul supranatural ADEVĂR SAU PROVOCARE, produs de Blumhouse Productions (Happy Death Day, Get Out, Split).

Un joc nevinovat între prieteni devine mortal când cineva - sau ceva - începe să-i pedepsească pe cei care nu spun adevărul, sau care refuză o provocare.

Regizat de Jeff Wadlow (Kick-Ass 2), thrillerul îi mai are în distribuție pe Violett Beane, Hayden Szeto, Landon Liboiron, Sophia Taylor Ali și Nolan Gerard Funk.

Filmul e produs de Jason Blum, de la Blumhouse, iar producători executivi sunt Wadlow, Chris Roach, Jeanette Volturno și Couper Samuelson.

Luni:21:15

Miercuri:21:15

I FEEL PRETTY-HAI,CA SUNT BELEA! (N-15) 2D

AVANPREMIERA

Regia:Abby Kohn, Marc Silverstein

Cu:Michelle Williams, Emily Ratajkowski, Busy Philipps, Amy Schumer, Tom Hopper

Gen film:Comedie

Durata:110 minute

I Feel Pretty urmărește povestea unei femei obișnuite, Renee Bennett, care se confruntă zilnic cu sentimente de nesiguranță și inadecvare. Într-o zi, după ce cade de pe bicicletă și suferă o lovitură la cap, ea se trezește crezând că este cea mai frumoasă și capabilă femeie din lume.

Renee crede că o vrajă a făcut-o brusc minunată, cu excepția faptului că, pentru toți ceilalți, ea arată exact la fel. Cu această nouă încredere, ea este capabilă să-și trăiască viața fără teamă și fără rețineri, însă ce se va întâmpla când își va da seama că aparența ei nu s-a schimbat niciodată? Încrezătoare, Renee avansează brusc în rândurile companiei de cosmetice, câștigând respectul șefului ei, Avery LeClaire.

Cu noua ei siguranță de sine vine suprasolicitarea, și chiar tendința de a-i trata pe cei "mai puțin fericiți din punct de vedere genetic" în același fel lipsit de considerație în care oamenii o tratau pe ea. În cele din urmă, Renee își dă seama că "vraja" a fost ridicată, însă prin intermediul acestui proces a învățat că frumusețea adevărată nu este cea exterioară.

Luni:18:45

Miercuri:18:45

LICHOZROUTI-AVENTURI FARA PERECHE (AG) 2D

SAPTAMANA DE PREMIERA

Regia:Galina Miklínová

Cu:Krystof Hádek, Jan Maxián, David Novotný,Ondrej Trojan, Marek Taclík

Gen film:Animație,Aventuri,Familie,Fantastic

Mâncăcioșii de șosete sunt creaturi pe care oamenii nu le pot vedea, responsabile pentru dispariția șosetelor pe care nu le mai găsim. Ei mănâncă doar câte o șosetă, lăsând perechile... desperecheate. Și nu se ating niciodată de șosetele de bebeluș

Aventuri fără pereche este povestea acestor creaturi simpatice, prinse într-o aventură cu gangsteri și răfuieli între două clanuri de mâncători de șosete, unde prăpastia dintre generații și seturi diferite de valori dau contur poveștii.

Viața Mâncăcioși lor de șosete este o aventură continuă. Îți trebuie curaj să găsești o familie cu multe șosete, să o protejezi și să înveți să trăiești cu oameni prin preajmă. Iar eroii noștri nu duc lipsă de curaj!

Vineri:15:00

Sambata:12:45

Duminica:12:45

Luni:15:00

Miercuri:15:00

AVENGERS:INFINITY WAR-RAZBUNATORII:RAZBOIUL INFINITULUI (AP-12) 3D

SAPTAMANA DE PREMIERA

Regia:Anthony Russo, Joe Russo

Cu:Dave Bautista, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Zoe Saldana, Vin Diesel, Chris Pratt, Tom Hiddleston

Gen film:Acțiune,Aventuri,Fantastic

Durata:151 minute

L-am întrezărit la finalul lui The Avengers, furios că Chitauri nu au reușit să înfrângă Pământul și, mai ales, să obțină Tesseractul: este Thanos, distrugătorul de lumi și cel mai înfiorător inamic al Răzbunătorilor. Posesor acum al celor șase giuvaeruri care îl transformă într-o creatură omnipotentă și omniscientă, Thanos se întoarce pe Terra pentru a-i nimici o dată pentru totdeauna pe Iron Man, Hulk, Thor și aliații lor.

Vineri:14:00,15:30,18:15,21:00

Sambata:14:00,17:15,19:00,20:00

Duminica: 14:00,17:15,19:00,20:00

Luni: 14:00,15:30,18:15,21:00

Miercuri: 14:00,15:30,18:15,21:00

Joi:17:15,20:00

DUCK,DUCK,GOOSE-RATA,RATA SI GASCAN (AG) 3D DUBLAT

Regia:Christopher Jenkins

Cu:Jim Gaffigan, Zendaya, Lance Lim, Greg Proops, Natasha Leggero, Diedrich Bader

Gen film:Animație,Aventuri,Comedie,Familie

Durata:82 minute

După ce s-a rănit într-un accident, un gâscoi aventuros este responsabilizat de doi orfani cu ochii mari, în timp ce se confruntă cu pericolele și frumusețea lumii din afară. Eroul nostru, Peng, respinge comunitatea de gâște din care face parte în încercarea de a-și trăi viața în proprii săi termeni. Peng este un gâscoi independent, care ar face mai degrabă orice, decât să se pregătească pentru viitoarea migrare. El crede că este mai bun decât oricine altcineva și își petrece timpul încercând cascadorii nebunești, la viteze și mai nebunești. Dar, după ce a salvat doi pui de rață rătăciți, Chi și Chao, din ghearele unei pisici excentrice și periculoase pe nume Banzou, cei doi îl percep pe Peng ca pe un părinte. Cu o iarnă paralizantă la orizont, Peng este de acord să aibă grijă de cei doi pui din frica că leziunea lui ar putea fi descoperită de Banzou și de alți prădători. În această întâlnire neașteptată, Peng va începe o călătorie frumoasă și periculoasă, iar pe parcurs va înțelege puterea iubirii necondiționate, sub forma a doi pui de rață orfani, care, de asemenea, cresc percepându-l ca fiind cel mai bun tată pe care l-ar putea avea vreodată

Sambata:12:15,13:45,15:30

Duminica: 12:15,13:45,15:30

Luni:13:45

Miercuri:13:45

Joi:15:30

MIDNIGHT SUN-SUB SOARELE NOPTII (AP-12) 2D

Regia:Scott Speer

Cu:Bella Thorne, Patrick Schwarzenegger, Rob Riggle, Quinn Shephard

Gen film:Dramă,Romantic,Dragoste

Durata:91 minute

Având la bază o producție japoneză, Midnight Sun este povestea lui Katie, o tânără de 17 ani obligată să stea închisă în casă încă de mică din cauza unei boli foarte rare care o pune în pericol de moarte la cea mai scurtă expunere la lumina soarelui. Soarta intervine atunci când fata îl cunoaște pe Charlie, cu care trăiește o frumoasă dragoste de vară.

Vineri:18:30

Sambata:14:00, 18:30

Duminica:14:00, 18:30

Luni: 18:30

Miercuri: 18:30

Joi: 18:30

SUPER TROOPERS 2-SUPER POLITISTI 2 (AP-12) 2D

Regia:Jay Chandrasekhar

Cu:Emmanuelle Chriqui, Rob Lowe, Lynda Carter,Brian Cox, Tyler Labine, Will Sasso, Marisa Coughlan

Gen film:Comedie,Crimă,Mister

La granița dintre Statele Unite ale Americii și Canada izbucnește un conflict de interese, care riscă să producă daune iremediabile ambelor părți implicate. Pentru a aplana dezacordul și eventuala escaladare a neînțelegerilor sunt chemați agenții din Super Troopers. Astfel, spre propria lor surprindere, dar mai ales a superiorilor lor, Mac, Thorny, Foster, Rabbit și Farva sosesc la fața locului pentru a instaura o nouă secție de patrulă a autostrăzii pe teritoriul disputat. Numai că medotele neconvenționale de aplicare a legii ale forțelor de ordine vor produce un rezultat pe cât de greu de crezut, pe atât de neașteptat.

Vineri: 19:10

Sambata: 19:10

Duminica: 19:10

Luni: 19:10

Miercuri: 19:10

Aus dem Nichts/In intuneric (IM-18) 2D

Regia:Fatih Akin

Cu:Diane Kruger

Gen film:Crimă,Dramă

Durata:106 minute

Viața Katjei se destramă brusc, când soțul ei, Nuri, și fiul lor, Rocco, sunt uciși într-un atac cu bombă. Prietenii și familia încercă să-i ofere tot sprijinul de care ea are nevoie, și Katia reușește astfel să facă față înmormântării. Dar căutarea continuă a autorilor atacului și a motivelor din spatele acestei crime absurd complică doliul Katjei, deschizând răni și îndoieli. Danilo, avocat, prietenul cel mai bun al lui Nuri, o reprezintă pe Katia în procesul împotriva a doi suspecți: un cuplu de tineri neonaziști. Procesul o duce pe Katja la limită, însă pentru ea nu există nicio altă alternativă: vrea să se facă dreptate.

Vineri:17:00

Sambata: 14:30

Duminica: 14:30

Luni: 17:00

Miercuri: 17:00

The Wanderers:The Quest of The Demon Hunter/Vanatorul de spirite (IM-18) 2D

Regia:Dragoș Buliga

Cu:Răzvan Vasilescu, Raluca Aprodu, Lior Ashkenazi, Armand Assante

Gen film:Dramă:Fantastic,Horror,Mister,Thriller

Durata:109 minute

The Wanderers este povestea unui american, Louis (Armand Assante), cel mai faimos vânător de fantome și vampiri din lume care, împreună cu un jurnalist israelian, Robert (Lior Ashkenazi), ajunge într-un sat din Transilvania pe urmele unei misterioase povești sângeroase petrecute în castelul Zalesky. Ghid le este o româncă frumoasă care aspiră la meseria de jurnalist (Raluca Aprodu) și care are în grijă și o echipă de coreeni în căutarea unui subiect senzațional pentru un reality show.

În Transilvania, vânătorul de vampiri ajunge să înfrunte una dintre cele mai mari provocări ale vieții sale, în confruntarea cu un trecut care îi este familiar.

Vineri:21:10

Sambata: 21:10

Duminica: 21:10

Luni: 21:10

Miercuri: 21:10

Joi: 21:10

A QUIET PLACE-FARA ZGOMOT! (N-15) 2D

Regia:John Krasinski

Cu:Emily Blunt, John Krasinski, Noah Jupe,Millicent Simmonds

Gen film:Dramă,Horror,Thriller

Durata:95 minute

O familie cu doi copii duce o existență izolată, în liniște deplină, de teama că o amenințare nevăzută care atacă la cel mai mic sunet îi va nimici.

Vineri:20:45

Sambata: 16:45

Duminica: 16:45

Joi: 20:45

BLOCKERS-INTERZIS LA...SEX (N-15) 2D

Regia:Kay Cannon

Cu:Leslie Mann, John Cena, Kathryn Newton, Ike Barinholtz

Gen film:Comedie

Durata:102 minute

Pentru că fetele lor adolescente sunt cele mai bune prietene, părinții acestora, Lisa, Mitchell și Hunter, au ajuns să se cunoască de mai bine de zece ani. Dar cum timpul trece repede, iar pubertatea a redefinit deja dinamica parentală, liceencele se îndreaptă deja spre balul de absolvire. Însă după ce găsesc pe laptop-ul fetelor un pact codificat cu ajutorul emoticoanelor prin care acestea plănuiesc să își piardă virginitatea în seara balului, părinții adolescentelor pornesc într-o misiune ultra secretă de a le da planurile peste cap, chiar dacă asta presupune să o facă în cel mai rușinos mod posibil și cât se poate de public, în fața tuturor.

Vineri:18:45

Joi: 18:45

LOVING VINCENT-CU DRAG VAN GOGH (AP-12) 2D

Regia:Hugh Welchman, Dorota Kobiela

Cu:Saoirse Ronan, Douglas Booth, Jerome Flynn,Helen McCrory, Robert Gulaczyk

Gen film:Animație,Biografic,Crimă,Dramă

Durata:94 minute

Loving Vincent prezintă viața și moartea controversată a lui Vincent van Gogh printr-o animație desprinsă din picturile lui și populată cu personajele desenate de el. Intriga prinde viață prin interviuri cu personaje apropiate de Vincent și prin reconstruirea dramatică a unor evenimente care au dus la moartea pictorului.

Vineri:16:00

Sambata:16:00

Duminica: 16:00

Luni: 16:00

Miercuri: 16:00

Joi: 16:00

ROMANIA NEIMBLANZITA (AG) 2D

Regia:Tom Barton-Humphreys

Cu:Victor Rebengiuc

Gen film:Documentar

Durata:90 minute

În inima Europei există o viață naturală fabuloasă: o explozie a sălbăticiei, care reprezintă căminul a nenumărate vietăți. Munții infiniți, pădurile străvechi, apele nesfârșite, toate acestea găzduiesc creaturi de referință pentru bătrânul continent.

Sunt ținuturi ale frumuseții și sălbăticiei unde destinele sunt dictate de anotimpuri. Creaturi parcă desprinse din legendă trăiesc în libertate, aici animalele se luptă pentru supraviețuire. Iar ROMÂNIA NEÎMBLÂNZITĂ va dezvălui toate aceste povești incredibile.

Vineri:14:00,20:30

Sambata:12:00,20:30

Duminica: 12:00,20:30

Luni: 14:00,20:30

Miercuri: 14:00,20:30

Joi: 20:30

MAYA THE BEE:THE HONEY GAMES-ALBINUTA MAYA 2(AG) 3D DUBLAT

Regia:Noel Cleary,Sergio Delfino,Alexs Stadermann

Cu:Coco Jack Gillies,Benson Jack Anthony,Richard Roxburgh

Gen:Animatie,Comedie,Familie

Durata:83 minute

Maya este o albinuță tare generoasă, pentru care prietenia este cea mai importantă, chiar și atunci când este vorba despre alte specii de insecte. Dacă celelalte albinuțe sunt terifiate de interacțiunea cu oricine e diferit de ele, Maya se împrietenește cu ușurință cu Flip, un greier foarte talentat și pasionat de cântatul la vioara, cu cărăbușul Kurt și Sting, un mic bărzăun. Acest nou grup de prieteni "neînfricați" nu e chiar pe placul altor albinuțe, care din acest motiv aleg să o evite pe Maya. Însă atunci când lăptișorul de matcă al reginei dispare, va fi nevoie de ajutorul Mayei și al prietenilor săi pentru a salva situația.

Personajul adorabil care a cucerit generații întregi de copii, revine din 6 aprilie pe marile ecrane în 3D, cu noi aventuri și învățături în "Albinuța Maya 2".

Vineri:16:45

Sambata 12:10

Duminica:12:10

Luni:16:45

Miercuri 16:45

Joi:16:45

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7724 secunde