Consilierii de la PMP Constanța, amenințați ! "Postați locul unde învață copiii celor care au votat proiectul de lege"

1871
1
Consilierii de la PMP Constanța, amenințați !

Articole de la același autor

Trei consilieri locali de la PMP Constanța au depus, astăzi, o sesizare la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța împotriva lui Dragoș Dincu, pentru amenințare, și a USR Constanța, pentru complicitate și instigare la acțiuni de răzbunare. 
Mai exact, este vorba despre consilierii municipali ai PMP Constanța,  Secil Givan Cantaragiu, Cătălin Florin papuc și Alexandru Zabara.


"În cursul zilei de ieri, după exprimarea votului de către consilierii locali ai PMP în cadrul ședinței Consiliului Local Constanța, referitor la proiectul nr. 49 aflat pe ordinea de zi, USR Constanța a postat pe rețeaua de socializare (Facebook) un mesaj denigrator și mincinos la adresa consilierilor locali, precizând că prin votul acestora se distruge Parcul Tăbăcăriei și zona verde a acestuia, lucru total neadevărat, deoarece zona ce a făcut obiectul PUZ-ului cuprinde trei platforme betonate și o construcție aflată în paragină, ce au aparținut fostului service Mamaia. În urma acestui mesaj, care a creat un val de emoție negativă pe rețelele de socializare, numitul Dragoș Dincu a postat următorul mesaj: "Postați vă rog, o listă cu numele și prenumele, ce mașini conduc, adresa de domiciliu, și cel mai important, locul unde învață copiii acelor persoane care au votat acel proiect de lege…dacă cu vorba nu se poate, să încercăm cu cealaltă variantă", se spune în plângerea adresată procurorilor.


"În loc să calmeze spiritele și să combată astfel de mesaje ce instigă la violență, USR Constanța dă curs acestui mesaj și dă numele persoanelor din cadrul Partidului Mișcarea Populară, cărora ar fi trebuit să li se caute copiii la școală. Concluzia este simplă: USR Constanța instigă în cazul prezentat mai sus, considerând că dacă consilierii nu vor vota așa cum consideră dumnealor că este bine, să fie trași la răspundere copiii consilierilor PMP. Având în vedere cele menționate, considerăm că apucăturile violente și instigarea la astfel de fapte este o caracteristică a celor de la USR, care se comportă ca niște interlopi.
PMP Constanța își sprijină consilierii și este solidar cu aceștia, iar în acest sens a formulat plângere penală împotriva numitului Dragoș Dincu și a USR Constanța", a transmis liderul PMP Constanța Claudiu Palaz, prin intermediul unui comunicat de presă.


Comentează știrea

Marian
26 aprilie 2018
Fara constructii in Tabacariei

Sigur in locul platfomelor o sa apara ditamai constructiile. Prosteala pe fata. De ce nu le demoleaza (constructia darapanata, macar)si atat. Sunteti complici cu hotii, asa reiese din articol.

Pagina a fost generata in 1.0778 secunde