Rețeta zilei

Concurs Ciuperci umplute

601
Ciuperci umplute - d7e62bf7b966da27d8e09545a1165616.jpg
Ingrediente: ciuperci champinion de mărime medie, un piept de pui, un morcov mic, un ardei, o ceapă mică, o roșie mică.
Mod de preparare: Se spală ciupercile și se taie codițele. Se prepară un amestec din următoa-rele ingrediente: codițele de la ciu-perci, tăiate mărunt, ceapa tăiată mărunt, puțin morcov ras, ardei tăiat mărunt, piept de pui tăiat bucățele mici, o roșie decojită tăiată cubulețe mici și mirodenii (cimbru, piper, oregano).
Se înăbușă circa trei minute aceste ingrediente în tigaia de teflon. Ciupercile se umplu cu acest amestec și se introduc în cuptor, maximum 10 minute. Dacă nu sunteți în timpul unei diete de slăbire, puteți presăra pe ciuperci cașcaval ras. Se servesc calde. Este o mâncare gustoasă, sățioasă și cu adevarat delicioasă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 14 Noiembrie 2009
Stire din Cetățenești : "Copilul meu e insuportabil de agitat!" (1)
Pagina a fost generata in 2.7582 secunde