Clătite cu ton și sos de roșii
Ingrediente: un ou, 100 g făină, 200 ml lapte și un praf de sare – pentru clătite, 150 g ton, 150 g roșii, 20 ml ulei, 5 g usturoi, 20 g ceapă, sare, piper.
Mod de preparare: Se face compoziția de clătite, apoi acestea se coc. Într-o tigaie cu ulei încins se pune ceapa la călit, după care se adaugă tonul tăiat cubulețe. Se condimentează cu sare și piper. După circa zece minute se adaugă roșiile decojite tăiate cubulețe și se mai lasă la foc mic timp de cinci minute. La sfârșit se adaugă usturoiul și se mai condimentează, dacă e cazul. Cu această compoziție se umplu clătitele. Se decorează cu lămâie și ceapă roșie. Se servesc și ca antreu cald.
Mod de preparare: Se face compoziția de clătite, apoi acestea se coc. Într-o tigaie cu ulei încins se pune ceapa la călit, după care se adaugă tonul tăiat cubulețe. Se condimentează cu sare și piper. După circa zece minute se adaugă roșiile decojite tăiate cubulețe și se mai lasă la foc mic timp de cinci minute. La sfârșit se adaugă usturoiul și se mai condimentează, dacă e cazul. Cu această compoziție se umplu clătitele. Se decorează cu lămâie și ceapă roșie. Se servesc și ca antreu cald.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Luni, 16 Mai 2011
Luni, 16 Mai 2011
Vineri, 13 Mai 2011
Vineri, 13 Mai 2011
Vineri, 13 Mai 2011
Joi, 12 Mai 2011