Colțul constănțeanului supărat

739
3
"Nu mai suport! Nu mai suport! Tu, opoziție, la care oamenii necăjiți ar trebui să se uite ca la Dumnezeu, în loc să vii, din oră-n oră, cu programe concrete, la obiect, care să ne scoată din nevoi, o ții gaia mațu’ cu suspendarea președintelui țării, ca și când ar fi numit pe viață!". L-am citat pe Aurel Smădu, care s-a săturat de circul pe care-l oferă politica românească. Este extrem de supărat și pe cei de la putere. Dar și pe cei din opoziție este la fel de supărat, pentru că, din punctul lui de vedere, nu știu să puncteze nici măcar într-un moment în care mulți oameni suferă enorm din cauza măsurilor de austeritate, dar și a urmărilor, prin ricoșeu, ale crizei economice. Mai mult, consideră că este de necon-ceput pentru un politician care vrea să acceadă la putere să-și canalizeze toate energiile pe suspendarea, an de an, clipă de clipă, a președintelui Traian Băsescu: "E clar ca bună ziua că nu le pasă de țară, de oamenii ei, de situația din lume, care se știe foarte bine cum este, și în loc să se gândească la binele nostru, se gândesc numai la viitorul lor politic. Indiferent cine e președintele unei țări, la câte puteri are el prin lege, în afară de vorbe, nu prea are ce face. De ce nu suspendă Guvernul? L-am votat pe președintele actual, nu e genul meu de președinte, dar subiectul suspendării mă irită extraordinar".

În speranța că, în afara plăcii cu suspendarea, "mai-marii opoziției" se vor strădui să vină cu vreo soluție miraculoasă pentru România acestor zile grele, cititorul nostru le recomandă tuturor politicienilor puțină decență și puțin respect față de "nervii noștri. De papagali care, fie iarnă, fie vară, repetă un singur cuvânt, chiar nu avem nevoie".

Comentează știrea

FiftyVamaBoK
18 noiembrie 2011
Suparat,-Oare !!!

Vrajeala ieftina cu supararea.In realitate acest suparat este un DobiBoK=adept bishnitzar de TroCoceni. Si,tot adevarat e ca -este un pupator de moashte,in loc sa pupe "Piata Victoriei" Bucuresti

Gogu
18 noiembrie 2011
De fapt este o critica la adresa opozitiei

Sa va fie rusine cu articolul asta ieftin. Este facut astfel incat sa fie o critica la adresa opozitiei, pentru ca asta este un ziar care pupa puterea in cur!Sa traim bine .. ca ei au furat mai mult decat toti ceilalti la un loc, asa ca treisc mai mult decat bine! Imi aduc aminte cum zicea Bashescu "la tzepe in piata Victoriei, baieti"! Acum astia de la putere au furat si tzepele!

admirator
18 noiembrie 2011
@2

Este ciudat cum opozitia se umfla ca broscoiul din fabula, cind e arestat SOV... Asta spune multe! Dar, daca va uitati atent, toti cei din PDL prinsi cu mita, hotii si celelalte, sunt arestati, pedepsiti, dati afara din functii si partid. Cind veti face si voi la fel cu Nastase "4 case", devenit Nastase "4 dosare" sau Mazare etc. veti fi credibili. Pina atunci, "Ciocu mic, tovarasi!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4012 secunde