Colțul constănțeanului supărat

377
1
"Cum e posibil ca un produs atât de sensibil, cum este carnea (și neambalată) să fie descărcată în fața magazinului care urmează s-o vândă direct pe trotuar. Am crezut că nu văd bine, din păcate, acesta e purul adevăr. O mașină plină cu pui întregi, neambalați, a oprit în fața unui cunoscut magazin din Constanța, iar șoferul a aruncat toți puii pe trotuar, ca pe niște cărămizi. Apoi au venit câteva doamne din magazin și au încărcat puii în niște saci de plastic. Se uitau ele în toate părțile să nu fie văzute, dar totul era prea la vedere. Când le-am atras atenția că o să le reclam, n-au știut cum să dispară mai repede. Dacă aveam un aparat de fotografiat, puteam să dovedesc fapta, dar așa…" – ni s-a plâns Denisa Murgu.

Cutremurată de cele văzute, femeia se tot întreabă ce alte reguli ar mai putea încălca agenții comerciali și ce obligații au ei față de clienți, astfel încât să nu le pună în pericol sănătatea?

v v v

Potrivit legislației, consumatorii au dreptul de a fi protejați împotriva riscului de a achiziționa un produs sau de a li se presta un serviciu care ar putea să le prejudicieze viața, sănătatea sau securitatea ori să le afecteze drepturile și interesele legitime l de a fi informați complet, corect și precis asupra caracteristicilor esențiale ale produselor și serviciilor, astfel încât decizia pe care o adoptă în legătură cu acestea să corespundă cât mai bine nevoilor lor l de a avea acces la piețe care le asigură o gamă variată de produse și servicii de calitate l de a fi despăgubiți pentru prejudiciile generate de calitatea necorespunzătoare a produselor și serviciilor, folosind în acest scop mijloacele prevăzute de lege l de a se organiza în asociații pentru protecția consumatorilor, în scopul apărării intereselor lor.

Comentează știrea

hmm
29 noiembrie 2011
hmmm...

Hmmm... Pai daca e cunoscut... de ce nu se da si numele lui? ori articolul si persoana reclamanta este fals/ falsa, ori exista motive ca acel magazin [citeste propietar] sa fie protejat impotriva reclamei negative... asa ca... fara comentarii.:.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1756 secunde