Colțul constănțeanului supărat

177
1

Articole de la același autor

Iulia Berciu a trăit ani buni în America, știe prea bine ce înseamnă Black Friday peste Ocean. S-a bucurat că și românii au împrumutat, oarecum, acest sistem de reduceri, însă este profund dezamăgită de faptul că a fost adaptat metehnelor românești: "Am urmărit, online, ofertele de reduceri și, ca un făcut, orice mi-am dorit să cumpăr, era epuizat din stoc când ajungeam la magazin! Nu înțeleg de ce se face atâta tevatură, cum se dau cifrele astea astronomice de vânzări, când lucrurile nu stau chiar așa. Eu mă refer la electrocasnice, obiecte de valoare mai mare, nu la telefoane mobile sau nu știu ce tablete și tabletuțe. Sunt extrem de dezamăgită și aș recomanda niște controale, pentru că, până la urmă, chiar dacă este inițiativa lor, sunt obligați să facă un comerț corect și să respecte regulile jocului. Nu poți să amăgești omul, să-l pui pe drumuri, să-l lași nedormit tot căutând pe calculator oferte, iar când să se bucure și el de o mică economie, să-l lași cu ochii în soare".

Puțină ordine! Pentru că tot se dorește ca aceste promoții să dureze mai mult decât un week-end, cititoarea noastră recomandă in-spectorilor de la Protecția Consumatorilor să fie "pe fază" nu doar la reclamațiile clienților nemulțumiți, ci și din proprie inițiativă. Nu de alta, însă de dragul unor reduceri "pe bune", oamenii sacrifică ore bune de stat la cozi infernale, pentru ca, apoi, să constate că și-au consumat energia și nervii degeaba. "Oare, de ce ne place să ne tot aruncăm, unii-altora, praf în ochi?" 

Comentează știrea

BLACK
26 noiembrie 2013
TEAPA

AM IMPRUMUTAT DE LA AMERICANI DAR IN STIL ROMANESC , JAPCA PE FATA CE TREABA ARE OPC? AIUREA ISI APARA INTERESELE LOR NU ALE CETATENILOR- AMERICANII SUNT CORECTI STIU SA FACA COMERT -ROMANUL VREA SA SE IMBOGATEASCA PESTE NOAPTE - CHIAR PRAF IN OCHII PROSTILOR

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Noiembrie 2012
Stire din Economie : Cum ai "petrecut" de Black Friday?
Pagina a fost generata in 1.2509 secunde