Colțul constănțeanului supărat

216
Colțul constănțeanului supărat - coltcteansup13fb-1392303924.jpg

Articole de la același autor

"Eu nu cred că există om cu mintea întreagă care să nu conștientizeze că în marea majoritate a cazurilor, pe măsură ce se înaintează în vârstă, nevoia de a merge la medic este tot mai mare. Și nu că ar fi un moft, ci pur și simplu o necesitate. Foarte puține sunt persoanele care îl deranjează pe medicul de familie doar ca să se răzbune pe stat că plătește, de atâția ani, asigurările de sănătate, iar statul nu-i întoarce serviciile. Mama are probleme cu tensiunea. La 69 de ani, ca pensionară, singură nu poate să-și ia tensiunea, și-atunci mergea, din când în când, la medicul de familie. De fapt, medicul i-a recomandat să facă asta, ca să evite complicațiile cardiace" – ne-a povestit Corina Apostol. 
Dar nu pentru ceea ce face bătrâna ei mamă este supărată cititoarea noastră! Ceea ce o deranjează cu adevărat este faptul că mama sa refuză să mai meargă la medicul de familie pentru că a auzit, la televizor, că are dreptul la un număr limitat de consultații. Și-atunci, își rezervă acest drept pentru eventuale situații mai grave, nicidecum pentru simpla măsurare a tensiunii arteriale.
Teribil de supărată este femeia și din cauză că, după atâția ani de la Revoluție, nu s-a concretizat o legislație clară într-un domeniu vital pentru orice națiune care se respectă. Sau, și mai rău, legislația existentă este făcută "harcea-parcea" la fiecare schimbare de guvernare, întru debusolarea totală a cetățenilor - sănătoși sau bolnavi. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 14 Februarie 2014
Stire din Cetățenești : Leacuri pentru tuse
Vineri, 14 Februarie 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Vineri, 14 Februarie 2014
Stire din Cetățenești : Calendar
Vineri, 14 Februarie 2014
Stire din Cetățenești : Semne că ai glicemia scăzută
Joi, 13 Februarie 2014
Stire din Cetățenești : Trucuri în bucătărie
Joi, 13 Februarie 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Joi, 13 Februarie 2014
Stire din Cetățenești : Calendar
Pagina a fost generata in 1.8254 secunde