Cosmetica la domiciliu

183
Cosmetica la domiciliu - 23sitemachiaj2-1387809502.jpg
Machiaj pentru seara de Crăciun

Indiscutabil, seara de Crăciun este una specială. Așadar, și ținuta vestimentară trebuie să fie în ton cu strălucirea evenimentului, iar sensul machiajului nu este altul decât de a completa, cu succes, ținuta. Pentru a arăta bine în seara magică, Bogdana Oancea Stoian, specialist în cosmetică, recomandă câteva trucuri simple, dar de efect.

La ținuta clasică, machiaj puternic

Persoanele care aleg să se îmbrace, de exemplu, cu o rochie clasică, pot opta liniștite pentru un machiaj în tonuri mai puternice. Iar cele care doresc să se simtă mai sexy în noaptea de Crăciun, pot alege machiajul smoky eye  £" #è– un machiaj mai dur, însă feminin în același timp. Procedura nu este complicată, se poate face fără probleme și acasă, respectând următorii pași: se aplică fondul de ten pe toată fața, inclusiv pe gât și decolteu, estompând eventualele pete roșii, cearcăne cu un corector. Apoi, fața se acoperă cu un strat consistent de pudră. După aceea, se conturează ochii cu un dermatograf, începând cu pleoapa inferioară, apoi se vor aplica fardurile: pe așa-zisa pleoapă mobilă, se aplică o culoare intensă, care se extompează spre arcadă. Apoi, se va aplica un fard negru pe pleoapa superioară, începând cu linia genelor în sus și pe pleoapa inferioară. Pentru luminozitate, se aplică o nuanță deschisă sub sprânceană și pe mijlocul pleoapei.

Machiaj mai discret la o ținută sofisticată

Dacă vă îmbrăcați mai deosebit, se va folosi neapărat un creion dermatograf negru, pentru evidențierea ochilor, iar pentru buze se poate alege un luciu în culori cât mai naturale. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 24 Decembrie 2013
Stire din Cetățenești : Idei de cadouri pentru prieteni
Luni, 23 Decembrie 2013
Stire din Cetățenești : Calendar religios
Luni, 23 Decembrie 2013
Stire din Cetățenești : Rețete pentru masa de Crăciun
Luni, 23 Decembrie 2013
Stire din Cetățenești : Cum se tratează rinofaringita
Luni, 23 Decembrie 2013
Stire din Cetățenești : Colțul constănțeanului supărat
Pagina a fost generata in 2.3116 secunde