Cosmetica la domiciliu

313
Cosmetica la domiciliu - e85db58951ac0067dfbfbd99485bdae0.jpg
"Nici n-a venit bine iarna, iar tenul meu a început să sufere din cauza frigului, fiind uscat de felul lui. Mă interesează să știu cum se întreține corect un ten uscat și dacă măștile cosmetice ajută la ceva. Vă mulțumesc mult!" - Luminița, 46 ani, din Constanța.
v v v
Bogdana Oancea, specialistă în cosmetică (Salonul Crazy Colors, str. Adamclisi nr. 3, bloc P 3, Constanța, telefon 0341/452070; 0722/447325), apreciază că, într-adevăr, odată cu trecerea anilor, tenul suferă o serie de modificări. De aceea, ideal ar fi ca el să fie tratat în mod corect și sub îndrumarea unui specialist. Fie că este vorba de un ten lipsit de grăsime sau de unul deshidratat, lipsit de apă, tenul uscat nu are suplețe și elasticitate, iar apa caldă, calcaroasă, precum și săpunurile în exces nu-i fac bine.
Atenție! În cazul tenului uscat, toate produsele cosmetice folosite, începând de la cele de demachiat, loțiuni, creme, trebuie să fie îmbogățite cu extracte vegetale. Chiar și săpunul demachiant, dacă se folosește, trebuie să aibă o formulă care să nu usuce, să nu irite și să fie atât de delicat, încât să fie aplicat fără rezerve și în jurul ochilor.
Referitor la măști, pentru acest tip de ten se recomandă cele pe bază de ceramide, ulei de migdale dulci, ulei de germeni de grâu, extracte vegetale, ceai verde, extracte de pin, dar și pe bază de vitamine din grupul A, E, K.
Cu puțină grijă pentru calitatea produselor folosite, orice tip de ten poate arăta bine la orice vârstă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 05 Decembrie 2009
Stire din Cetățenești : Turtă dulce
Pagina a fost generata in 2.7066 secunde