Cosmetica la domiciliu. Ingrijirea tenului în zilele de toamnă

153
Cosmetica la domiciliu. Ingrijirea tenului în zilele de toamnă - siteingrijireten-1412792194.jpg
Ca să-ți menții strălucirea pielii în această perioadă a anului, specialiștii în cosmetică susțin că nimic nu te ajută mai mult decât măștile nutritive cu fructe de sezon. Delicioase și sănătoase, fructele tomnatice sunt cele mai bune ingrediente pentru măștile de față. Curăță tenul, îl revitalizează și-l ajută să facă față schimbării de anotimp. Le poți prepara la tine acasă și nu costă mult, ca să nu mai vorbim despre prospețimea amestecului și despre faptul că nu conțin conservanți și alte substanțe dăunătoare. 


Purificare blândă cu struguri. Sunt apetisanți, abundă în substanțe nutritive și conțin antioxidanți. Dar tot ei te ajută la îndepărtarea impurităților pielii.Este vorba de banalii struguri, nelipsiți de pe masa familiei toamna! Folosiți în măștile de frumusețe, ei redau aspectul luminos al feței și o ajută să devină mai catifelată. Dacă îi folosești într-o mască de sezon, ai nevoie de o linguriță cu suc de struguri, una cu suc de lămâie și alta cu miere. Amesteci ingredientele și le întinzi pe toată fața, lăsând să acționeze un sfert de oră. La sfârșit, clătești din abundență. 


Perele și prunele, amicii tenului uscat. Dacă ai tenul uscat, poți să te folosești de calitățile hidratante ale perelor. Suculente și foarte aromate, acestea redau strălucirea tenului și-l ajută să se adapteze anotimpului răcoros. Alege o pară și zdrobește-i fin miezul, amestecă-l cu gălbenuș de ou și o linguriță cu ulei de măsline. Întinde masca pe față și pe decolteu, timp de un sfert de oră, apoi clătește cu apă călduță. Pentru tenul gras este mai potrivită masca din prune. Fructele se zdrobesc, le ții  20 de minute pe față, după care te speli cu apă călduță.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7897 secunde