Cosmetice indispensabile în vacanță

66
Cosmetice indispensabile în vacanță - sitecosmeticevac-1402413721.jpg
Iată ce recomandă Unica.ro femeilor care se pregătesc să plece în vacanță și nu știu ce să mai pună în trusa cu farduri și alte produse cosmetice:

Parfumuri. În timpul verii, specialiștii în parfumerie recomandă să renunți la aromele de mosc pe care le-ai purtat toată iarna și să alegi parfumuri mai puțin dramatice sau doar cremele acestor produse. Pont: Nu folosi parfumul pe pielea iritată, ci pulverizează-l pe haine și în păr, însă doar seara. În timpul zilei, combinația de alcool și raze UV deshidratează firul de păr.

Produse pentru îngrijirea părului. Nu alege un șampon sau balsam din aeroport doar pentru că-l găsești în ambalaj de călătorie. Mai bine folosește-le pe cele potrivite părului tău și transportă-le în sticluțe mai mici. De asemenea, redu cantitatea de produse de styling folosită  limitează-te la un serum pentru strălucire și menținere, renunță la spumă și lasă-ți părul se se usuce în mod natural. Pont: O mască fără clătire  poate fi aplicată de dimineață și lăsată să acționeze toată ziua. Căldura soarelui îi va spori puterea hi-dratantă și va regenera firele deteriorate .

Cosmetice pentru ten. Înainte de a te îndrepta spre șezlong, nu uita să aplici cremele cu ecran solar, cu minimum 15 minute înainte de expunerea la soare. Pentru față, optează pentru creme cu acțiune long lasting și intensivă, care să suplinească cu succes pierderea apei.

După plajă, aplică un lapte cu ingrediente de hidratare și calmare a pielii, precum pantenolul sau vitamina E. Pont: Zilnic, curăță-ți tenul cu un demachiant nealcoolic, care să îndepărteze evetualele particule de nisip sau sare, dar și mascara rezistentă la apă.

De reținut! Specialiștii nu recomandă folosirea în exces a produselor de make-up, mai ales în zilele de concediu, căci se pot încărca porii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 11 Iunie 2014
Stire din Cetățenești : Trucuri în bucătărie
Miercuri, 11 Iunie 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Miercuri, 11 Iunie 2014
Stire din Cetățenești : Calendar
Marţi, 10 Iunie 2014
Stire din Cetățenești : Sfaturi pentru o nuntă de vis
Marţi, 10 Iunie 2014
Stire din Cetățenești : Măști cosmetice de casă cu ou
Marţi, 10 Iunie 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Marţi, 10 Iunie 2014
Stire din Cetățenești : Calendar
Pagina a fost generata in 2.6887 secunde