Culori în trend în această vară

111
1
Culori în trend în această vară - siteculoritrend-1404646423.jpg
Fără doar și poate, culorile înfrumusețează, personalizează ținutele și schimbă stările de spirit. De aceea este foarte important să li se acorde suficientă atenție. De exemplu, Diva.hai recomandă ca înainte să mergi în magazine pentru a-ți înnoi garderoba, ar fi bine să afli ce culori se poartă în această vară.

Radiant orchid, culoarea anului 2014. Panetone a desemnat radiant orchid (orhidee radiantă) culoarea anului 2014, așa că nu ezita să o porți vara aceasta. Arată fabulos cu albastru închis, kaki sau nuanțe de bej, iar pentru o apariție îndrăzneață, poți combina mai multe nuanțe de violet.

Galben. O altă culoare ce se poartă vara aceasta este galbenul, indiferent de nuanță. Este proaspăt și plin de energie și merge perfect atât la întâlnirile formale, cât și la ieșirile cu prietenii. Îl poți combina cu negru sau albastru închis, pentru o notă elegantă, sau cu mov, dacă vrei să atragi toate privirile. Ai la dispoziție o gamă variată de nuanțe de galben, așa că opțiunile sunt infinite!

Albastru, de la navy la turcoaz, este o altă culoare în trend în această vară. De la navy, la bleu, albastru-cobalt sau turcoaz, acesta nu trebuie să lipsească din garderoba ta. Arată perfect cu negru sau alb, dar la fel de bine poți face combinații cu diferite nuanțe de albastru.

Printre culorile aflate în trend se mai numără și verde pastel, nisipiu, roșu cayenne (ceva mai intens decât corai) sau gri porumbel. Nu uita nici de combinațiile de alb și negru, care rămân în tendințe și în acest sezon. În funcție de ce culori se poartă vara aceasta îți poți alege și machiajul, dar și accesoriile. Partea bună este că nu există limite, așa că îndrăznește să dai culoare ținutei tale!

Comentează știrea

turist
7 iulie 2014
nedumerire

De cand "orhidee radianta" este culoare?

Articole din aceeași secțiune

Luni, 07 Iulie 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Luni, 07 Iulie 2014
Stire din Cetățenești : Calendar
Sâmbătă, 05 Iulie 2014
Stire din Cetățenești : Calendar
Pagina a fost generata in 2.7168 secunde