Cum aranjăm masa de Revelion

437
Cum aranjăm masa de Revelion - masafestiva6-1419868499.jpg

Articole de la același autor

Nu trebuie să aveți în casă lucruri sofisticate pentru ca masa de Anul Nou să arate pe măsura sărbătorii. Dimpotrivă, cunoscătorii sunt de părere că principala condiție este ca lucrurile pe care le avem să se potrivească între ele. De exemplu, potrivit Femeia.ro, pe o față de masă înflorată nu se pun farfurii de porțelan vechi sau sfeșnic de argint, după cum pe o față de masă din damasc scump nu se pun farfurii din lut.

l Pe masa de bufet se pun fețe din materiale care se curăță ușor.

l Dacă se întâmplă să nu avem două seturi identice de tacâmuri, putem să le folosim și pe cele de zi cu zi, completând aranjamentul mesei cu șervețele de hârtie colorată și o vază de aceeași culoare în mijloc.

l Dacă avem seturi complete de tacâmuri, se folosesc supierele, bolurile, fructierele etc., de la aceste seturi. Dacă seturile nu sunt complete, atunci preparatele pot fi servite în boluri de sticlă sau în vasele yena în care au fost gătite.

l În ceea ce privește paharele, pentru un efect maxim, trebuie alese tot în funcție de restul aranjamentului mesei. De exemplu, nu se potrivesc paharele de cristal la o masă aranjată în stil țărănesc.

l Evitați excesul de ornamente pe masă. Dacă puneți o vază, ar fi indicat să aibă dimensiuni mai mici; sfeșnicele cu lumânări trebuie aranjate astfel încât flacăra acestora să nu deranjeze pe nimeni. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 30 Decembrie 2014
Stire din Eveniment : De Revelion, atenție la artificii!
Pagina a fost generata in 0.3512 secunde