Program surpriză de Revelion la Festivalul Iernii

531
2
Program surpriză  de Revelion  la Festivalul Iernii - programsurprizaderevelion-1419864967.jpg

Articole de la același autor

Primul Festival al Iernii la Constanța, organizat în parcul din fața Teatrului Național de Operă și Balet "Oleg Danovski", continuă până pe 4 ianuarie 2015 cu numeroase recitaluri de muzică ușoară și populară, fiecare seară fiind parte a unui ciclu de evenimente gândite pentru comunitate sub egida "Constanța Altfel".

Organizat de Asociația Civică "Pentru Constanța", în parteneriat cu Arhiepiscopia Tomisului și cu Muftiatul Cultului Musulman, evenimentul și-a dorit să reanimeze un oraș ce pare lipsit de viață iarna.

Dacă în această seară vor susține recitaluri de muzică ușoară cinci tineri interpreți, mâine seară, în noaptea de Revelion, organizatorii promit un program surpriză.

Joi, 1 ianuarie, în prima zi a noului an, copiii vor avea parte de un teatru de păpuși - "Ursul păcălit de vulpe", urmat de cinci recitaluri de muzică populară: Sorin Șuteu, Mariana Edulescu, Cristi Proca, Mihaela Avram, Ionuț Petreacă.

Seara de vineri, 2 ianuarie, va cuprinde un desfășurător foarte diversificat, din care fac parte o animație cu Pinguinul și Omul de zăpadă, dar și un moment de dans sportiv cu Grupul Dino și un altul cu Corul Muftiatului Cultului Musulman, urmat de Iany Gana și ansamblul de dansuri armânești Avlia și recitalul lui Lucian Colareza.

Ultimele două seri ale Festivalului Iernii de la Constanța se vor deschide cu momentul de muzică clasică oferit de Quartet seară de seară, urmate de divertisment pentru copii și recitaluri.

Sâmbătă, 3 ianuarie, vor urca pe scenă Polifonic Band, Cristiana Dicianu și Andreea Olariu, iar duminică, 4 ianuarie, vor reveni cu recitaluri Dorin Gal, Raluca Sofrone, Nadia Chelariu, Chris Oliver.

Comentează știrea

carmen
30 decembrie 2014
Cea mai noua oferta de lucru!

Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

un ciudat
31 decembrie 2014
La Constanța ca la țară

..."ciclu de evenimente gândite pentru comunitate"...Un limbaj de lemn pentru proști. Așa ceva în parcul de la OPERĂ este o mare gafă.

Articole pe aceeași temă

Marţi, 30 Decembrie 2014
Stire din Cetățenești : Cum aranjăm masa de Revelion
Marţi, 30 Decembrie 2014
Stire din Eveniment : De Revelion, atenție la artificii!
Pagina a fost generata in 0.5071 secunde