Cum să ai o față fără pete

2591
1
Cum să ai o față fără pete - sitefatapete-1405003171.jpg
Mai ales în această perioadă, din cauza căldurii excessive, tenul are de suferit. Cât privește petele faciale, acestea apar din diverse cauze, de la dereglările hormonale și expunerile prelungite la soare, până la semnele specifice îmbătrânirii tenului. Din fericire, specialiștii spun că poți atenua chiar la tine acasă aspectul petelor de pe față, cu ajutorul unor tratamente naturale care și-au demonstrate eficiența de-a lungul timpului. Iată câteva dintre aceste remedii moștenite din moși-strămoși, recomandate de Click pentru femei:

Mierea încălzită: Amestecă două-trei linguri de miere încălzită ușor cu 20 de grame de germeni de grâu și aplică masca direct pe față, în special pe porțiunile afectate. Lasă mixtura să acționeze 20 de minute și clătește-ți chipul cu apă călduță câteva secunde, apoi cu apă rece. Tenul va fi mai puțin iritat după acțiunea grâului, iar petele se vor decolora grație proprietăților benefice ale mierii.

Sucul de lămâie: O metodă simplă și accesibilă oricui pentru atenuarea pigmentului inestetic de pe ten este să aplici suc de lămâie direct pe zonele afectate (cu degetele sau cu o dischetă demachiantă). Dacă ai tenul gras, amestecă sucul de lămâie cu trei linguri de infuzie de rozmarin. Petele vor dispărea treptat, iar chipul tău va fi mai proaspăt prin îndepărtarea excesului de sebum.

Hreanul: Un alt ingredient natural excelent pentru problemele de pigmentare a feței este hreanul. Sucul sau oțetul de hrean te scapă de pete și decolorează pistruii. Tamponează ușor zonele de interes după demachiere, apoi clătește-ți chipul din abundență cu apă călie.

Rostopasca: Denumită popular și iarba de negi sau negelariță, rostopasca este o plantă cu proprietăți curative excelente, în special la nivelul pielii. Infuziile sau unguentul de rostopască ajută la atenuarea petelor și chiar la tratarea negilor, dacă le folosești de două ori pe zi, timp de cinci-șase zile.

Drojdia de bere: Scapă de pete și pistrui cu o mască naturală din drojdie de bere diluată în suc de lămâie. Pasta rezultată, întinsă pe zonele afectate, face minuni!

Ceapa roșie: Dacă poți trece peste mirosul neplăcut, folosește ceapa în favoarea frumuseții tale. Taie o ceapă roșie în jumătate și aplic-o direct pe pete, de două ori pe zi. Continuă tratamentul până când semnele dispar în totalitate. Ceapa mai poate fi utilizată în alt tratament eficient pentru chipul pătat: tamponează-ți fața cu o loțiune preparată din două-trei lingurițe de oțet și ceapă rasă, dimineața și seara.

Uleiul de măsline: În cazul în care tenul tău este uscat și sensibil, poți scăpa de pete, hidratându-ți pielea în același timp. Pur și simplu unge-te cu ulei de măsline amestecat cu câteva picături de vitamina E în regiunile afectate, în fiecare seară înainte de culcare.

Pătrunjelul: Amestecă în blender o legătură de pătrunjel cu cantități egale de suc de lămâie, suc de portocale și suc de coacăz roșu. Aplică masca după demachiere și foloseste apoi o cremă hidratantă.

Comentează știrea

???? ?????????
8 august 2014
???? ?????????

organizing some kind of educational e-newsletter is an illustration of how advertise your online business with no need of appearing just like the cunning troublesome salesman. This offers clear the steps needed to show your market you work in the entire comprehension of the particular business your in trigger them as well referring many to opportunity or at a minimum give you credibility. with to the sort of large electronic mail marketing strategies is your can simplys/newsletters find yourself in the grateful recipients fraud file.these types of usually are principally involved yourself available associated getting information technology connected goods and services, consisting of computing devices so programs, online world, gadgets and also semiconductors notifications technological innovations. very little cap present. the tale is comparable a couple of venture focalized details: day (WDAY) not to mention Splunk (SPLK) purchase 20.7x and as a result 17.3x FY15E (draws to a close january, ???? ????????? http://www.okaloosaschools.com/sites/item.cfm?pid=431

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 11 Iulie 2014
Stire din Cetățenești : Trucuri în bucătărie
Vineri, 11 Iulie 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim rapid astăzi
Vineri, 11 Iulie 2014
Stire din Cetățenești : Calendar
Vineri, 11 Iulie 2014
Stire din Cetățenești : Cum se recunoaște osteoartrita
Joi, 10 Iulie 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Pagina a fost generata in 2.5935 secunde