Cum să aveți o față odihnită

500
Cum să aveți o față odihnită - c74ba768372d73de7091de5db3e390e3.jpg
Se știe că fața este cea care trădează starea de oboseală, umbrele vineții de sub ochi fiind neiertătoare în cazul în care somnul și odihna sunt deficitare.
l Aceste semne pot fi ascunse cu ajutorul unui fond de ten compact, cosmeticienii recomandând ca el să fie de nuanța pielii. Același efect îl poate avea și un baton corector, deasupra căruia se aplică un strat subțire de pudră.
l În ceea ce privește coșurile, printr-un simplu joc al culorilor, ele ar putea fi mascate cu ușurință, întrucât există farduri în nuanțe de verde și bej destinate special acoperirii lor. Pentru a calma roșeața, se aplică mai întâi fardul verde, iar pentru o acoperire profundă, se aplică ulterior fardul bej.
l În privința cearcănelor, din cauză că pielea aflată dedesubtul ochilor este extrem de sensibilă, e nevoie de un corector special destinat îngrijirii pielii de sub ochi, într-o nuanță apropiată celei generale a tenului, de preferință cu un ton mai deschis. Corectorul, care se găsește fie sub formă de cremă, lichid sau sub formă de baton, trebuie să aibă o putere de acoperire mare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 22 Ianuarie 2011
Stire din Cetățenești : Kiwi, supranumit "bomba de hidratare"
Sâmbătă, 22 Ianuarie 2011
Stire din Cetățenești : Retete
Sâmbătă, 22 Ianuarie 2011
Stire din Cetățenești : Și ce dacă afară totul e gri!
Pagina a fost generata in 1.5965 secunde