Sfaturi

Cum să câștigi lupta cu petele de pe haine

628
1
Pătarea hainelor poate duce chiar la distrugerea lor. Nu dispera însă, întrucât majoritatea petelor se pot îndepărta. Specialiștii au și câteva metode în acest
sens:
1. Cu cât cureți mai repede, cu atât mai bine! În momentul în care observi o pată pe haine, acționează rapid și atent, pentru că timpul este cheia îndepărtării cât mai eficiente a petelor de acest fel.
2. Citește cu atenție eticheta hainelor! Vei afla din ce material sunt fabricate și care sunt recomandările de curățare. Dacă trebuie curățat fără apă, atunci începe procesul cât mai repede. Mergi la o curățătorie specială dacă nu te pricepi, în special dacă haina ta este confecționată din piele sau blană.
3. Folosește produsele potrivite! Pentru curățarea petelor, trebuie folosite doar produsele indicate pentru tipurile respective de material. Ține minte că apa caldă poate face îndepărtarea unor anumite pete un adevărat coșmar. Și unele săpunuri pot face petele permanente, de aceea mare atenție la produsele care conțin decolorant, deoarece pot duce la pierderea culorii!
4.Testează pe o zonă ascunsă! Fă o probă a produsului de curățare pe o zonă ascunsă, înainte de a-l aplica pe pată. Este bine să știi dacă acel produs poate face rău materialului sau nu.

Comentează știrea

nrBbnnWn
27 iulie 2011
MCAsqRcHl

That's not just logic. That's really snieslbe.

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 17 Noiembrie 2010
Stire din Cetățenești : Rețetă culinară spaniolă
Marţi, 16 Noiembrie 2010
Stire din Cetățenești : Spirale cu ciuperci
Luni, 15 Noiembrie 2010
Stire din Cetățenești : "Cozonac" de vită cu mere
Pagina a fost generata in 2.958 secunde