Rețetă culinară spaniolă
Ingrediente: 2 pahare de orez, o ceapă medie, un morcov, fructe de mare, amestec mexican (mazăre, porumb etc.), o conservă cu ciuperci, sare, piper, oregano, curry, ulei.
Mod de preparare: Se pune puțin ulei într-o oală. Se curăță ceapa și morcovul, se spală; ceapa se taie mărunt și morcovul se dă prin răzătoare; se pun la foc împreună cu uleiul, ciupercile și cele două pahare de orez. Se lasă până se rumenesc (circa cinci minute), apoi se adaugă fructele de mare și patru - cinci pahare de apă. Se condimentează cu sare, piper, oregano și curry. Se lasă la foc mic până când fierbe orezul. Se servește caldă.
Mod de preparare: Se pune puțin ulei într-o oală. Se curăță ceapa și morcovul, se spală; ceapa se taie mărunt și morcovul se dă prin răzătoare; se pun la foc împreună cu uleiul, ciupercile și cele două pahare de orez. Se lasă până se rumenesc (circa cinci minute), apoi se adaugă fructele de mare și patru - cinci pahare de apă. Se condimentează cu sare, piper, oregano și curry. Se lasă la foc mic până când fierbe orezul. Se servește caldă.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Miercuri, 17 Noiembrie 2010
Marţi, 16 Noiembrie 2010
Marţi, 16 Noiembrie 2010
Luni, 15 Noiembrie 2010