SFATURI

Cum să faceți superpoze iarna

355
r Aveți în vedere că regula "orelor de aur" rămâne de actualitate, cu mici specificații: în timpul iernii, soarele este mult mai jos pe cer, astfel încât pe toată durata zilei veți avea acea lumină blândă, care vă va ajuta. În zonele montane, mai ales, lumina este ideală în timpul iernii. Însă, la răsărit și la apus, zăpada favorizează un efect cromatic deosebit.
r Acumulatorii sunt garantați să funcționeze optim la temperaturi cuprinse între zero și 40 de grade Celsius. Așadar, dacă ați ieșit la o ședință foto la minus 10 grade, puteți avea neplăcuta surpriză să constatați că s-au terminat acumulatorii, deși erau abia scoși din încărcător. Pentru asta, cel mai bine este să aveți mereu un acumulator de rezervă, pe care să îl țineți, în timpul ședinței foto, într-un buzunar interior, la căldură. După ce îl schimbați pe cel consumat, veți constata că, după ce l-ați ținut la căldură, acesta funcționează din nou.
r Atenție la condens! Evitați schimbarea bruscă de temperatură. Aceasta se poate întâmpla, de exemplu, dacă părăsiți o clădire încălzită pe timp de iarnă, astfel creându-se condens în interiorul aparatului. Pentru a preveni acest efect transportați aparatul foto într-un toc adecvat sau într-o plasă de plastic înainte de a-l expune la schimbări bruște de temperatură

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 26 Ianuarie 2011
Stire din Cetățenești : Rețetă olandeză
Luni, 24 Ianuarie 2011
Stire din Cetățenești : Cum să aveți o față odihnită
Pagina a fost generata in 1.5779 secunde