Cum să fii un bărbat cool

987
Cum să fii un bărbat cool - 6fce16b538358f94271e8e2a3e80d445.jpg
Orice bărbat vrea să fie cool, însă nu toți reușesc. Specialiștii spun că nu există secrete în a fi cool, totul rezumându-se la felul în care te comporți. Așadar, dacă vrei să fii expert pe plan social, iar prietenii să dorească să-și petreacă timpul cu tine, ține cont de următoarele recomandări:
l Când vorbești la telefon, convorbirile să fie scurte! Sună o singură dată, lasă un mesaj, însă numai dacă ești nevoit. Dacă nu te sună înapoi, nu îi mai suna decât în caz de urgență. De exemplu, dacă îți faci planuri pentru o cină și vrei să îți incluzi și prietenii, însă aceștia nu răspund la apel, e pierderea lor. N-ar trebui să-i sufoci, alergând după ei.
l Îmbracă-te adecvat! Oamenii nu prea suportă să stea în preajma unuia îmbrăcat neglijent. Nu, nu trebuie să porți costum ca să ai prieteni cool, dar va trebui să arăți mereu prezentabil. Specialiștii atrag atenția: suntem judecați inițial după aparențe, așa că încearcă să arăți mereu cât mai bine.
l Fii mereu informat! Ignoranța nu este o metodă bună. Prietenii doresc pe cineva cu care să discute diverse lucruri, de la evenimente curente până la soiuri de vin. Dar nu exagera, căci vei părea că te dai mare și asta n-ar fi cool!
l Fii amuzant! Dar ai grijă să nu fii singura sursă de amuzament, căci în toate există o limită. Iar când spui un banc, fă-o cu pasiune, nu-l lungi la nesfârșit, pentru că distrugi atmosfera.
l Nu fi deprimat! Dacă ești într-o pasă proastă, atunci ar fi mai bine să rămâi acasă. Prietenii vor să se distreze, nimeni nu așteaptă să-ți fie consilier. Totuși, dacă e o problemă serioasă, confesează-te celui mai apropiat prieten.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 14 Februarie 2011
Stire din Cetățenești : Cină romantică
Sâmbătă, 12 Februarie 2011
Stire din Cetățenești : Pui provensal delicios
Vineri, 11 Februarie 2011
Stire din Cetățenești : Dezintoxicarea organismului cu argilă
Pagina a fost generata in 3.4003 secunde