Cum să recondiționezi mobila din podul casei

514
Cum să recondiționezi mobila din podul casei - mobila-1359584929.jpg
Renovarea unei piese vechi de mobilier se poate transforma într-un proces anevoios, așa că este nevoie să stabilești de la început ce fel de muncă va implica. 


În multe cazuri, e posibil ca fie și o simplă operație de lustruire cu ceară să fiesuficientă pentru a readuce la lumină strălucirea și bogăția unei măsuțe din lemn.

În funcție de nivelul de deteriorare al componentelor în cauză este important și indicat să stabilești câteva etape în procesul de restaurare. Spre exemplu, chiar dacă planifici șlefuirea unui dulap învechit din podul casei, este esențial să înlături murdăria, praful și grăsimea care s-au acumulat de-a lungul anilor.

Dacă suprafața piesei de mobilier nu are zgârieturi sau crăpături, vei constata că o curățare profundă, făcută de către orice neprofesionist în propria casă va fi de ajuns pentru a ilustra frumusețea și eleganța de odinioară a obiectului supus recondiionării.

Pentru etapa de curățare a lemnului, folosește soluții și creme pe bază de ulei. De asemenea, nu neglija materialul cu care vei șterge suprafața lemnoasă  -"$%ð– alege o cârpă curată, deschisă la culoare, delicată, din bumbac. Aplică soluția pe material, nu pe lemn și apoi lustruiește uniform toate părțile produsului.

În funcție de starea piesei de mobilier s-ar putea să fie nevoie de câteva repetări ale acestei operații. Dacă este așa, lasă substanța de pe lemn să se usuce câteva ore, apoi reia lustruirea folosind o nouă cârpă.

Soluțiile din comerț sunt indicate pentru acest tip de lucrare, însă dacă vrei să apelezi la produse din bucătărie amestecă într-un vas puțină apă călduță, un capac de detergent de vase șio lingură ulei de măsline. Aplică această compoziție pe mobilier, clătește șiusucă repede cu un prosop curat.

Despre probleme ce pot fi rezolvate prin retușare, aflați din ziarul nostru de mâine. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 31 Ianuarie 2013
Stire din Cetățenești : Cum să te pensezi singură
Joi, 31 Ianuarie 2013
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Joi, 31 Ianuarie 2013
Stire din Cetățenești : Calendar
Miercuri, 30 Ianuarie 2013
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Miercuri, 30 Ianuarie 2013
Stire din Cetățenești : Calendar
Pagina a fost generata in 3.2241 secunde