Cum să te pensezi singură

292
Cum să te pensezi singură - spranceneperfecte1346701962-1359583145.jpg
Se știe că sprâncenele bine și corect definite pot schimba în bine look-ul oricărei femei, cu condiția de a fi pensate corect, astfel încât forma lor să fie în concordanță cu fizionomia. Iată ce recomandări au specialiștii în cosmetică pentru ca pensatul să fie făcut așa cum trebuie chiar de fiecare femeie, în fața oglinzii:


1. Uită-te cu mare atenție la sprâncene, pentru numai așa vei observa chiar și cele mai mici detalii și îți vei putea face o părere despre forma lor exactă. Folosește apoi o linie pe care să o plasezi în colțul interior al ochiului. Sprâncenele ar trebui să înceapă exact deasupra colțului interior.

2. Dacă îți dorește ca sprâncenele pensate să aibă un aspect cât mai natural, poți lăsa ceva mai multe fire de păr la părțile de început.

3. Dacă sprâncenele tale sunt arcuite de la mama-natură, va fi bine să te concentrezi pe accentuarea formei. În cazul în care sprâncenele sunt aproape drepte, le poți oferi prin pensare o formă ușor arcuită.

4. Un truc esențial: pentru a te hotărî unde vei accentua arcuirea, plasează o riglă în dreptul nasului, iar apoi un alt obiect drept, precum un creion dermatograf, care… să taie pe diagonală pupila. Locul de intersecție al creionului cu sprânceana va fi cel mai înalt punct al arcului.

 5. La fel de important pentru reușita acestui demers este și punctul de finalizare al sprâncenei. Pentru a afla care este acesta, plasează creionul dermatograf la fel ca în pasul anterior, pe diagonala ochiului, apoi paralel cu el, un alt creion sau o riglă, chiar la coada ochiului. Punctul de final al sprâncenei va fi indicat de linia paralelă. Dacă te vei concentra, cu puțin efort și voință vei reuși să te pensezi frumos și, de asemenea, să mai faci niște economii. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 31 Ianuarie 2013
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Joi, 31 Ianuarie 2013
Stire din Cetățenești : Calendar
Miercuri, 30 Ianuarie 2013
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Miercuri, 30 Ianuarie 2013
Stire din Cetățenești : Calendar
Pagina a fost generata in 1.6324 secunde