Cosmetica la domiciliu

Cum să-ți vopsești corect părul

502
Întrucât vopsitul într-un salon de înfrumusețare poate să coste destul de mult, foarte multe femei preferă să se vopsească acasă. Din păcate, nu întotdeauna și obțin rezultatele dorite. Pentru ca vopsirea părului să fie pe măsura așteptărilor, iată câteva trucuri recomandate de acasatv.ro:

l Asigură-te că nuanța pe care ai ales-o se potrivește cu tenul tău și gândește-te dacă nu cumva actuala ta culoare nu va afecta rezultatul final.

l Citește cu atenție instrucțiunile și fă totul pentru a le respecta întocmai. Respectă și timpul de menținere a vopselei pe păr, lucru extreme de important. Dacă vrei o nuanță mai puternică și mai intensă, poți mări durata de menținere a vopselei pe păr.

l Alege tipul de vopsea care ți se potriveste, căci ai de unde alege. Există vopsele temporare, semi-permanente și permanente. De asemenea, poți alege dintre vopselele clasice și spume.

l Actualele produse de colorare a părului sunt mai blânde cu părul tău, dar asta nu înseamnă că nu pot avea efecte negative asupra scalpului și a firului de păr, așa că nu uita să verifici dacă nu cumva ești alergică la unul dintre ingredientele produsului pe care l-ai ales, în special dacă încerci o marcă nouă.

l Nu folosi vopsea de păr dacă ți-ai colorat părul înainte folosind henna, deoarece noua vopsea nu se va prinde de firul de păr, deoarece henna conține săruri metalice care rămân în firul de păr și care se activează în contact cu alte produse chimice, provocând o încălzireexagerată, care va afecta părul.

l Dacă nu ți-a ieșit culoarea dorită, încearcă să nu te mai vopsești cel puțin o lună, ca să eviți deteriorarea părului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 13 Iunie 2013
Stire din Cetățenești : Calendar
Joi, 13 Iunie 2013
Stire din Cetățenești : Cuget Liber vă ascultă
Pagina a fost generata in 3.1824 secunde