Cum se estompează ridurile de expresie

293
Cum se estompează ridurile de expresie - sitecumseestompeazaridurile-1395679214.jpg
Dacă în urmă cu câteva decenii se spunea că gradul de civilizație al unei societăți poate fi măsurat și după cantitatea de detergenți și șampoane utilizate, astăzi, putem parafraza, spunând că acest grad de civilizație este dependent și de cantitatea și calitatea cremelor de protecție solară utilizate. Îngrijirea adecvată din punct de vedere cosmetic este de mare importanță și ar reprezenta următorul pas în cadrul preocupărilor legate de riduri.
Specialiștii Click pentru femei spun că zâmbetul este extrem de important pentru pevenirea apariției ridurilor de expresie, iar încruntarea favorizează contracția mușchilor pielii care, în timp, vor forma ridurile de expresie. În plus, mijloacele de protecție fizică - pălării, eșarfe, haine adecvate anotimpului și gradului de insolație sunt de mare folos. La acestea se adaugă factorii de protecție fizică și chimică din cremele cu ecran solar. 
Modalități de îngrijire
Pentru prevenirea ridurilor de expresie, dimineața, se recomandă o cremă hidratantă și emolientă pentru ten normal/uscat/sensibil, aplicată  după curățarea prealabilă a tenului cu o emulsie demachiantă pentru ten normal/ uscat/sensibil  și tonifierea cu o loțiune tonică de asemenea adecvată tipului de ten. Seara, se impune aplicarea unei creme de noapte sau a unei creme antirid/antiîmbătrânire cutanată. Aceasta se va aplica doar după curățarea cu emulsia demachiantă și tonifierea cu loțiunea tonică adecvată tipului de ten. Cremele de gomaj blând utilizate din două în două zile sau cremele de gomaj profund, aplicate o dată sau de două ori pe săptămână, reprezintă unul dintre micile mari secrete ale îngrijirii adecvate ale unui ten pe care dorim să-l protejăm de apariția prematură a ridurilor. Cât privește tehnicile sofisticate de luptă împotriva ridurilor, tehnici la limita manevrelor chirurgicale (liftinguri), acestea constau în implantarea de fire de polen sau aur cu scopul de a remodela, susține tenul și șterge ridurile. 
Truc! Esențiale în profilaxia și tratamentul ridurilor nu sunt neapărat produsele cosmetice de firmă, foarte scumpe, ci acelea care se potrivesc cu adevărat tipului de ten. Iar pentru asta, merită consultat un specialist în cosmetică sau dermatologie, dacă este cazul.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 25 Martie 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Marţi, 25 Martie 2014
Stire din Cetățenești : Calendar
Marţi, 25 Martie 2014
Stire din Cetățenești : Durerile de umeri
Marţi, 25 Martie 2014
Stire din Cetățenești : Colțul constănțeanului supărat
Pagina a fost generata in 4.2926 secunde