Cum se obține autorizația pentru o terasă

295
Cum se obține autorizația pentru o terasă - 13maiautorizatieterasabun-1368460168.jpg
"Sunt mulți șmecheri în orașul ăsta care-și deschid terase, ocupă tot trotuarul, n-au nicio problemă. Aș vrea și eu să deschid o mică terasă, ca să pot face, modest, comerț stradal, să-mi întrețin familia. Dar nu știu ce trebuie să fac pentru asta. Cu stimă, Ioana Ionescu".

v v v

Doamnă Ionescu, în primul rând ar trebui să știți că autorizația de comerț stradal (comerț de în-tâmpinare), potrivit reglementărilor în vigoare ale primăriei, este permisă doar în fața propriilor unități de alimentație publică. Dacă vă încadrați în această categorie, cererile se depun la biroul din cadrul Centrului de Informare pentru Cetățeni din incinta City Park Mall (telefon 485565). Programul de depunere a documentelor este următorul: luni, între orele 08.30-18.30; marți, miercuri, între orele 08.30-16.30, eliberarea autorizațiilor fiind posibilă în zilele de joi și vineri, între orele 08.30-16.30.

Referitor la taxa de autorizare pentru desfășurarea de activități temporare în zone publice, aceasta este de 200 de lei și se achită după verificarea documentației de către inspector la casieria Primăriei sau prin ordin de plată. Cât privește taxa de amplasament, aceasta diferă în funcție de activitate și de zonă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2873 secunde