Cum se obține "indemnizația de creștere a copilului"

782
6
Cum se obține

Articole de la același autor

"Soția mea a născut acum aproape o lună, dar n-am depus încă dosarul pentru indemnizație creștere copil, am avut ceva probleme. Ne-am propus să stea doi ani acasă, cu copilul. În cazul ăsta, de ce acte e nevoie și câți bani o să primească? Cu mulțumiri, un abonat Cuget Liber".
v v v
Indiferent dacă decid să stea unul sau doi ani acasă pentru a-și crește copilul, la solicitarea indemnizației, în primul rând, este nevoie de o adeverință care să confirme că solicitanta a avut statut de angajată în ultimele 12 luni. De asemenea, dosarul trebuie să conțină câte o cerere-tip, atât pentru mamă (prin care se cere acordarea acestei indemnizații), cât și pentru tată (din care să rezulte că acesta nu face obiectul unui alt dosar); cărțile de identitate ale ambilor părinți, certificatele de naștere și cel de căsătorie, livretul de familie, certificatul de naștere al copilului și, dacă este cazul, și certificatele de naștere ale celorlalți copii; o adeverință de venit de la locul de muncă, din care să reiasă veniturile pe ultimele 12 luni, dar și de o adeverință care să certifice decizia angajatorului privind suspendarea contractului de muncă; fișa fiscală pentru anul anterior, o adeverință de la administrația financiară privind veniturile realizate în anul anterior nașterii copilului, dar și pentru anul în curs, precum și o declarație din care să reiasă că cel mic se află în familie. Mamele trebuie să mai dea o declarație din care să rezulte dacă au beneficiat sau nu de indemnizație de maternitate.
Obligația tatălui! La nașterea copilului, tatăl este obligat să-și ia un concediu de o lună pentru creșterea bebelușului, alături de mamă (dacă nu face asta, mamei i se va scurta concediul de creștere a copilului cu o lună. 
Valoarea indemnizației. Potrivit reglementărilor, aceasta se menține în 2014 la 85% din media veniturilor nete înregistrate în ultimele 12 luni anterioare nașterii. Pentru părinții care aleg un concediu de 2 ani, indemnizația va fi cuprinsă între 600 lei și maxim 1.200 lei.


Comentează știrea

Francisca Garrett
3 iulie 2014
Herstellende gebroken huwelijk nu contact met ons op...

Numele meu este Francisca Garrett. Vreau să folosesc acest mediu pentru a spune lumii despre Doctor EZEKO care m-au ajutat în obținerea de iubitul meu înapoi cu vraja lui puternic, fosta mea și i unde au neînțelegere care a dus la despărțirea noastră, deși m-am dus să-l rog de ​​mai multe ori pentru a vă rugăm să ierte și acceptă-mă înapoi pentru că l-am jignit, dar de fiecare dată m-am dus eu simt mereu mai adânc în durere și agonie pentru că el mereu plimbare pe mine și nu ar vrea să asculte ceea ce am să-i spun, dar la 1 zi credincios ca am fost de navigare i a dat peste o mărturie a unei femei a cărei problemă a fost mai mult decât a mea și totuși Doctor EZEKO ajutat-o ​​cu vraja lui, așa că am fost fericit și, de asemenea, contactat Doctor EZEKO pentru ajutor prin e-mail și apoi i-am spus povestea mea, dar singurul lucru pe care la spus a fost că i va șterge voi rupe cu vraja mea la fel de norocos pentru mine tot ceea ce vrei și așa cum a promis, iar acum i-au luat logodnicul meu înapoi și suntem amândoi de viață fericit. nu este nimic Doctor EZEKO nu se poate face cu este vraja și la fel ca și promit sine meu i se va menține mărturisind pe internet de modul în care Doctor EZEKO ajutat me.Are problema ta mai mare decât al meu sau mai puțin vă dau 100% garanție că Doctor EZEKO va a pus capăt cu vraja lui puternic, adresați-vă medicului EZEKO pentru ajutor Via e-mail [email protected]. Ai trece pe acolo prin oricare din aceste probleme enumerate mai jos, luați legătura cu medicul EZEKO pentru a pune capăt (1) În cazul în care doriți ex-vă înapoi. (2), dacă aveți mereu vise rele. (3) Vrei sa fie promovat în biroul dumneavoastră. (4) Vrei femei / bărbați pentru a rula după tine. (5) În cazul în care doriți un copil. (6) Sau, dacă doriți să fie un fotbalist [7] a câștiga un caz în instanța de judecată (8) Vrei să fii bogat. sau ai nevoie de bani (9) Vrei pentru a lega soțul / soția să fie a ta pentru totdeauna. (10) În cazul în care aveți nevoie de asistență financiară. (11) Cum ai fost scammed și doriți pentru a recupera banii pierdut - Poți să-l contactați prin: e-mail [email protected]

madam rose
23 mai 2015
hello

Este Dr.EBHOSE poți să-l e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația voastră [email protected] Îți promit că problemele sunt rezolvate imediat. După ce a fost în relație cu el timp de șapte ani, mi-a lăsat, am făcut tot să-l aduc înapoi în urmă, dar în zadar. El a vrut să pentru dragostea simt pentru el, rugat, dar el a refuzat până în a explicat problema mea cu cineva online și ea a sugerat că ar trebui mai degrabă ne un magician care m-ar putea ajuta o vraja să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care nu credea în vrăji, am avut nici o alegere, ci pentru a Încercați să-l, a trimis rolă, i-am spus nici o problema totul va fi bine în termen de trei zile, ex-mi întoarce la mine în termen de trei zile, vraja a fost aruncat și, surprinzător, a doua zi, a fost în jurul valorii de 04:00. Ex meu ma sunat, am fost atât de surprins, el a răspuns apela și tot ce a spus a fost că el a fost așa de rău pentru tot ce sa întâmplat, el a vrut să se întoarcă la mine, care iubesc atât de mult. Am fost atât de fericit și surprins. De atunci, am făcut o promisiune pe care toată lumea știu voi nu au o problemă relație, pe care mă voi referi la vraja lansator pentru a ajuta. Oricine ar putea avea nevoie de ajutor de turnare, sa email [email protected] El a făcut, de asemenea, mai multe vraja-cum ar fi, (1) vreau ex-vă înapoi. (2) Trebuie întotdeauna coșmaruri. (3) Pentru a fi promovat în biroul său (4) Vreti un copil. (5) Vrei sa fii bogat. (6) doriți să păstrați soțul / soția să fie doar a ta pentru totdeauna. (7) necesitatea de asistență financiară. 8) Nu vrei să fie în control de căsătoria 9) Vrei să fie atras de oameni 10) childlessness 11) Ai nevoie de un soț / soție 13) Cum să câștige LOTERIA dvs. 14) vraja PROMOVARE 15) vrajă de protecție 16) vraja AFACERI 17) WELL SPELL MUNCA 18) leac pentru orice boala / H.I.V. Contactați-l astăzi, la: [email protected]

ella
31 mai 2015
vraja

Salut fiecare corp de acolo numele meu este Angela sunt din România vreau să împărtășesc o mărturie cu privire la modul de fiecare Dumnezeu a folosit un bărbat pe nume vârstnicul Jafaru să mă ajute în recuperarea dragostea mea am fost în dragoste cu un băiat și amândoi trăiau fericit dintr-o dată nu am știu ce sa întâmplat dragostea mea a început în curs de dezvoltare ură față de mine într-o zi, care a fost, luni, 6/04/2013 iubirea mea tocmai a venit înapoi de la locul de muncă și mi-a spus că primul lucru mâine dimineață plec acasă. Am fost atât de șocat și am fost atât de surprins că nu l-am ofensa în vreun fel, nu știam ce să fac în continuare am decis să pledeze cu el, dar el a insistat să nu mă vadă în jurul lui din nou, astfel încât în ​​dimineața următoare a parcat lucrurile mele din și mi-a spus să merg, am pledat cu el și i-au cerut să mă ierte dacă i-am nedreptățit în necunoștință, dar el nu a fost de acord cu mine, așa că am decis să meargă la locul surorii mele și de ședere, îmi place acest băiat atât de mult chiar și atunci când am fost în casa surorii mele i l-ar numi și pledeze cu el încă. tot timpul mi-a spus să-l lase în pace și-a schimbat chiar linia sa doar din cauza mea. Asta a fost modul în care ne-am despărțit, dar eu încă place tipul ăsta atât de mult i-au fost în căutarea de soluții cu privire la modul să-l înapoi de ani de zile, o zi am fost de gând prin intermediul internetului, atunci când am văzut cât de mare Elder Jafaru ajutat o fată în obținerea înapoi dragostea ei, așa că am decis să-l contacteze, deoarece am fost în căutarea pentru ajutor de ani de zile doar să-l înapoi. când l-am contactat prin adresa de Gmail {[email protected]} ... i-am spus totul și mi-a spus să nu vă faceți griji că iubirea mea va fi din nou în doar două zile nu l-am crede la început, deoarece am spus cum ar putea tocmai te aduc înapoi pe cineva care a plecat pentru doi ani, el a spus că este foarte posibil ca el este cel care va face că nu ar trebui să vă faceți griji că iubirea mea va fi din nou în doar două zile care a promis, asa ca am spus bine Apoi mi-a spus ce să facă și el aruncat vraja, în următoarele două zile după ce a aruncat vraja care era în dimineața zilei de 10/3/2015 ,,, am auzit o bătaie în ușă i nici nu cred dacă el ar fi cel, care a fost cum i deschis ușa și l-am văzut, el a mers în genunchi și a început a pledat, implorându-mă să-l ierte. Am fost șocat și a fost plin de surpriză și, în același timp, plină de fericire și i-am acceptat, fără a pierde oricând pentru că eu îl iubesc atât de mult, și am sărbătorit împreună și acum am ajuns căsătorit și acum noi trăim fericiti ca niciodata dupa. Mulțumiri fie cu tine marele Bătrân pentru a ajuta mine. În cazul în care doriți să-i mulțumesc pentru mine sau ai nevoie de ajutor sa il puteti contacta prin e-mail sa privată: [email protected] Încă o dată vă mulțumesc, domnule.

daniella
19 iulie 2015
obține rezultate în termen de 2 zile. încercați să-l

Numele meu este Daniella si eu bazeze în Statele Unite ale Americii ... "Viața mea este din nou !!! După 1 ani de căsnicie rupte, soțul meu mi-a lăsat doi copii. M-am simțit ca și cum viața mea a fost pe cale de a pune capăt i sinucidere aproape comis, am fost emoțional în jos pentru un timp foarte lung. Datorită unei caster vraja numita Mare Preot Dr. EHIS care m-am întâlnit on-line. Pe de-o zi credincios, așa cum am fost de navigare pe internet, am dat peste o multime de marturii despre acest rolă vraja particular. Unii oameni a mărturisit că el a adus iubitul lor Ex înapoi, unii mărturisit că el reface pântecele, cancer vindeca si alte boli, unele mărturisit că el poate arunca o vraja pentru a opri divorț și așa mai departe. Am, de asemenea, veni peste un anumit mărturie, a fost despre o femeie numita Lynette, ea a mărturisit despre cum a readus iubitul ei Ex în mai puțin de 7 zile, iar la sfârșitul mărturiei ei, ea a scăzut Preot Dr. EHIS adresa de e-mail. Dupa ce a citit toate acestea, am decis să-i dea un try. L-am contactat prin e-mail și a explicat problema mea cu el. În doar trei zile, soțul meu a venit înapoi la mine. Am rezolvat problemele noastre, iar noi suntem chiar mai fericiți decât înainte. Marele Preot Dr. EHIS este de fapt un om talentat și nu se va opri publicarea el, deoarece el este un om minunat ... Dacă aveți o problemă aici este e-mail pentru a ajunge el: [email protected] Tu va fi pentru totdeauna bucuros ai facut. Încercați-l. Mulțumesc-mă mai târziu.

Camila Adrian
22 iulie 2017
Mărturia mea despre cum am întors soțul meu

Mărturie despre cum m-am întors pe soțul meu. Lumea mea și viața mea s-au întors! După un an de relație Broken, soțul meu mi-a lăsat să știu motivul. M-am simtit ca viata mea era pe punctul de a se termina, aproape ca am sinucis, am fost emotional in jos de foarte mult timp. (Datorită unei vrăjitoare numită Dr. IREDIA), pe care l-am întâlnit on-line într-o singură zi de credință, când navighez prin Internet, am dat peste mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că reface pântecul, vindecă cancer, Hiv și alte boli, unii au mărturisit că poate vrăji pentru a opri divorțul și așa mai departe. De asemenea, am întâlnit o mărturie specială, despre o femeie numită CINDY, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex în mai puțin de două zile și, la sfârșitul mărturiei sale, a renunțat la adresa de e-mail a doctorului IREDIA. După ce am citit toate acestea, am decis să încerc. I-am contactat prin e-mail [email protected] și mi-a explicat problema, mi-a spus să nu-mi fac griji că în 48 de ore soțul meu se va întoarce la mine. Spre surprinderea mea, soțul meu a venit în casa mea și mi-a cerut să-l iert. Ne-am rezolvat problemele și suntem mai fericiți decât înainte ... Dr. IREDIA este într-adevăr un om talentat și nu-l voi opri publicându-l pentru că este un om minunat ... Dacă aveți o problemă și căutați o adevărată și adevărată vrăjitoare pentru a vă rezolva toate problemele. Este legitim. Contactați-l pe e-mailul său, [email protected]

Laura
16 noiembrie 2017
Vreau să-i mulțumesc lui DR ZAMA pentru că m-au ajutat să-mi recuperez ex-ul după despărțire

Vreau să-i mulțumesc lui DR ZAMA pentru că m-au ajutat să-mi recuperez ex-ul după despărțire. Marele DR ZAMA poate rezolva de asemenea multe probleme maritale și multe altele. Trimiteți-l prin e-mail prin [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7367 secunde