SFATURI

Cum știi dacă ai șeful potrivit (III)

395
Cum știi dacă ai șeful potrivit (III) - d8271bfa91d4bf7230b832ea610afbbd.jpg
Dacă ești angajat într-un post nou sau ești promovat pe o poziție diferită în cadrul firmei, foarte probabil că vei avea un șef nou. Va fi nevoie să determini repede dacă acest nou șef este compatibil cu tine și cu scopurile tale privind cariera. Specialiștii spun că poți afla acest lucru dacă încerci să răspunzi la următoarele întrebări:

Șeful își tratează echipa de la egal la egal?
Dacă observi tratamente preferențiale față de anumiți colegi, încearcă să-ți întrebi șeful: "Ce criterii veți folosi pentru a-mi evalua performanțele profesionale?". Dacă spune "Fiecare caz este diferit; îmi folosesc mintea!", ar putea fi un "șef cu două măsuri" care folosește criterii diferite pentru a evalua performanțele profesionale ale angajaților.
Un răspuns mai bun, cum ar fi "Munca ta va fi evaluată conform standardelor documentate cu care am fost toți de acord", îți va arăta că este corect.
Capacitatea de a asculta, de a rezolva probleme, simțul dreptății și abilitatea de a avea încredere sunt numai câteva dintre caracteristicile unui șef bun. Ca angajat bun, poți învăța să observi și să apreciezi aceste atribute, apoi să construiești o relație reciprocă de succes.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 12 Martie 2010
Stire din Cetățenești : Ștrudel cu pere și cremă
Vineri, 12 Martie 2010
Stire din Cetățenești : Fotografii de la cititori
Pagina a fost generata in 2.0123 secunde