Cum ți-ai dori să fie viitorul tău primar?

1151
21
Cum ți-ai dori să fie viitorul tău primar? - 96ede18295a1258ffbe1dca74eed34d0-1336491241.jpg
Putem spune că numărătoarea inversă a alegerilor locale a început. În ziua de 10 iunie, alegătorii vor avea șansa de a opta pentru candidatul pe care îl consideră cel mai puternic. Ce calități trebuie să aibă o persoană pentru a ocupa scaunul pentru care candidează? În legătură cu acest subiect, fiecare alegător are propria viziune:

v v v

Lucia Delicostea este constănțeancă și ne-a mărturisit că nu se așteaptă la cine știe ce realizări-minune din partea viitorului primar al urbei de la malul mării. Mai mult, ne-a mărturisit că promisiunile candidaților o lasă rece: "Ar putea să fie oameni de bună credință, însă dacă e să mă iau după câte a promis domnul Mazăre și nu s-a ținut de cuvânt, cred că am epuizat subiectul ăsta. Însă, m-aș declara mulțumită, ca șofer, dacă s-ar face în centrul orașului, zona Pieței Grivița, o parcare cu plată, subterană, supraterană, suspendată, nu îmi pasă pentru ce formulă se va opta, numai parcare să fie. Este inadmisibil cât trebuie să te învârți în această zonă ca să poți să parchezi. Despre hienele care ne așteaptă la cotitură, alt dezastru! E asta o mare așteptare pentru un oraș european?".

v v v

Adrian Marcu este de părere că orice primar ar trebui să răspundă în cazul în care nu-și respectă promisiunile făcute în perioada campaniei electorale. Totul, din cauză că, ignorându-le sistematic, se subînțelege că s-a așezat la cârma localității prin fraudă, fie aceasta și morală: "Fiecare candidat să-și facă un fel de fișă a postului de primar din propriile promisiuni. Să fie un fel de contract, parafat chiar la notar sau ceva legalizat, se poate găsi o formulă. În fond, el va fi un angajat al primăriei ca orice angajat din țara asta. Păi, ce pățește un angajat dacă nu-și respectă obligațiile din fișa postului? Se știe prea bine că niciun patron nu tolerează chiulul. De aceea, fiecare primar să dea socoteală în fața alegătorilor (adevărații lui patroni), după fiecare an scurs din mandatul său, de felul cum și-a respectat promisiunile, iar dacă e pe… minus, să se dea la o parte. Cine nu vrea să-și trăiască viața de primar, apoi să se plângă că nu știu cine l-a boicotat? Dacă răspundere personală nu e, nimic nu se mai mișcă în țara asta!".

v v v

Harieta Ion este de părere că oricine ar câștiga primăria constănțeană, dacă va repara, în primul an de mandat, trotuarele făcute praf, se va declara mulțumită. 

Comentează știrea

21 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
Daniel
9 mai 2012
Viitorul Primar

Sa nu fie machedon! Sa nu il cheme Chiru. Sa nu fie PDL-ist vopsit in mov. Sa nu detina primarie privata ci doar privata. Cam atat. E mult?

TuDor
9 mai 2012
sa crape daniel

Daniel vrea la primarie un drogat alcolist cu preferinte sexuale ... suspectat de hiv/sida care isi bate joc de Constanta si ce reprezinta Constanta. Se stie ca Mazare se incadreaza in toate categoriile de mai sus. Si mai ales ca -i sprijinit de tigani si mafie... PS Chiru nu i machedon, daca te ar duce tartacutza si nu ai mai da mesaje special scrise pentru leguma aia de o sprijini ai vedea si particularitatea asta

c tina
9 mai 2012
fara alcoolisti

sa nu fie alcoolist,drogat, sa nu promoveze litoralul prin prostitutie,sa nu le spuna copiilor sa se incalece, sa faca ceva pentru constanteni,sa mai stea si el naiba pe la primarie ,sa nu plece tot timpu in excursii si toate cele,ca na esti primar fa ti datoria,ca sunt atatea persoane care au nevoie de ajutor ,OARE EU CER PREA MULT?????noroc ca avem PRIMARIA CONSTANTENILOR ACOLO NE ASCULTA CINEVA, felicitari dle Chiru,de un primar ca dvs avem nevoie.

gina
9 mai 2012
pt Chiru

Sa fie un om serios, educat, familist,cinstit si corect nu cum e Mazare. Il prefer pe Chiru deoarece este un om serios, cu principii morale, un om care cauta interesul orasului noastru nu ca Mazare, un afemeiat, curvar, nesimtit si pervers. M-am saturat de tmpeniile lui.

Catalina
9 mai 2012
profil de primar

Mi-as dori un primar serios, responsabil, moral, cu capul pe umeri, care stie sa ne reprezinte si cu care sa nu ne fie rusine. Un om care sa vada de problemele Constanei si sa nu urmareasca propriul interes. Un om care sa promita multe si cand e ridicat in slavi dar si atunci cand nimeni nu-i ofera credit. Se poate? Asta sigur nu-i profilul lui Mazare...

r
9 mai 2012
Ne pasa de Constanta!

mai pe scurt,votati Gigi Chiru!

Adi
9 mai 2012
Cum sa fie?

Intrebarea este cum sa fie viitorul primar,nu cum sa NU fie! :)...De ce ar fi bun oricare din ceilalti hmmm??? Eu mi-as dori sa fie mai deschis mai apropiat de cetateni..pentru ca ei il voteaza pentru a stii exact unde si ce este de facut .Nevoi vor fi intotdeauna si daca se rezolva ...vor fi inlocuite cu altele,ideea e sa fie stiute.

mircea
9 mai 2012
Sunt de acord cu Daniel

Sunt de acord cu Daniel... dar mai completez putin... sa nu fie un " tambalagiu " ieftin, pe nume Gigi Chiru si sa nu fie un machidon care si-a scris, cu de la sine putere, numele, pe masina Institutiei Prefectului - Judetul Constanta, masina cumparata cu banii nostri, ai contribuabililor, pe nume Claudiu Iorga Palaz !

un cetatean
9 mai 2012
Il votez pe Mazare

Il voi vota pe Mazare, asa cum este el, cu bune si cu rele... Nu ma intereseaza cat si unde bea, ce fata are, cum se imbraca sau cu cine umbla ! Ma intereseaza ce face pentru Constanta si, implicit, pentru mine, ca cetatean ! mazare a facut destule pentru Constanta...mult mai mult decat primarii care au fost inaintea lui !

Daniel
9 mai 2012
Pt Tudor

Van ca ne intalnim volens-nolens pe acilea clapaciocule. Ma capsomane ce esti de cate ori sa iti mai repet. Mazare este drogatul curvarul si betivul. OK! Dar Chiru este PROSTUL! Si daca primului ii vor mai trece aceste tare, Prietenasul tau Chiru nu are leac la Prostia din cap. A si sa nu uit. Daca nu stiai si sunt sigur ca nu stiai in limba mayasilor de balta Chiru inseamna LOOSER!!!!!! ALUPIGUS!!!!!

Răspuns la: sa crape daniel
Adăugat de : TuDor, 9 mai 2012
Daniel vrea la primarie un drogat alcolist cu preferinte sexuale ... suspectat de hiv/sida care isi bate joc de Constanta si ce reprezinta...
21 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3815 secunde