Cum ți-ai dori să fie viitorul tău primar?

445
11
Putem spune că numărătoarea inversă a alegerilor locale a început. În ziua de 10 iunie, alegătorii vor avea șansa de a alege candidatul pe care îl consideră cel mai puternic. Ce calități trebuie să aibă o persoană pentru a ocupa scaunul pentru care candidează? În legătură cu acest subiect, fiecare alegător are propria viziune:

v v v

"Nu-mi permit să fac afirmații extremiste, lumea mă cunoaște. Așa că n-o să fiu extremist încât să spun răspicat că numai administrația locală e de vină pentru mizeria din acest oraș!" - este de părere Victor Busuioc. Cititorul nostru consideră că vinovați suntem și noi, cetățenii, atât cei care aruncăm pe jos tot felul de gunoaie, cât și cei care nu-i penalizăm pe acești inși certați cu bunul simț. Pe cale de consecință, și-ar dori ca viitorul primar al orașului să-și mobilizeze cu adevărat subordonații, iar astfel de indivizi să fie amendați și de zece ori pe zi, dacă situația o va impune: "Dacă nu-și vor plăti amenzile, iubitorii mizeriei să fie executați silit. Cred că numai prin autoritatea adevărată a primarului putem scăpa de mizeria care ne sufocă orașul. Mi-e rușine de turiști, sincer, sunt constănțean get-beget, așa ceva nu se întâmpla pe vremea comuniștilor".

v v v

Ca șomer, Milena Vasile este apăsată de lipsa locurilor de muncă din oraș. De aceea, îl va vota pe candidatul cu adevărat preocupat de acest aspect extrem de important, vital: "Iar dacă alesul n-o să-și respecte promisiunea, după un an de zile o să-l oblig să mă angajeze la primărie! O să fac greva foamei pe scările primăriei!". Femeia crede că este o obligație a societății civile să urmărească felul cum un primar își respectă promisiunile făcute cu atâta zel în timpul campaniei electorale. Senzația ei este că, în acest moment, printre constănțeni sălășluiește doar fantoma unei asemenea organizații: "Dacă noi, alegătorii, ridicăm sistematic glasul pe probleme clare, punctuale, probabil că actualului primar i-ar fi păsat nu doar de pachetele pentru pensionari sau casele pen-tru nevoiași, ci și de locurile de mun-că pentru tineri. Sau viitorul țării nu este aducător de voturi?" 

Comentează știrea

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
emil
16 mai 2012
Sa ma fereasca Dumnezeu

Stau si ma tot chinui incercand sa inteleg ce naiba are orasu asta in cap. Toata lumea este dezamagita, dar ceva concret nu a facut nimeni. Iar daca s-a incercat ceva s-a dus dracu ca nu au avut cu cine. O doamna care are comentariu pus in articol a deraiat un pic. Voi oameni buni aveti idee cum sunt locuintele facute de mazare? sunt mai scumpe decat un apartament cu aceleasi caracteristici. Plus ca iarna, dupa ce ca te chinui sa dai rate peste rate mai platesti si intretinerea de ti scade pulsu cand vezi suma de la vizier. Sa vorbim si de pachetele pentru pensionari??? decat sa-i tina in caldura/vant/frig/ploaie/ninsoare ar fi mai bine sa scoata niste tichete sa si cumpere singuri batranii fix ce au nevoie. Sau sunt manarii si cu pachetele alea????

Andrada
16 mai 2012
Cred ca

Cred ca Dl Chiru a aratat ca se preocupa de nevoile cetatenilor,le da atentie si ca isi doreste si isi doreste sa aduca schimbari benefice la nivelul tuturor varstelor...si nu prin pomana.

emil
16 mai 2012
pt Andrada

Aici nu e voarba de pomana, ca si pachetu ala ajuta, dar e bataie de joc sa tii lumea (varsta a 3 a, adica bunicii si bunicute) in picioare la cozi pentru o punga cu ceva cand ai putea sa le dai niste tichete. Acu sa nu vina sa mi zica mie ca vai bla bla si bla. nu exista. sigur e ceva cu pachetele alea de insista cu ele si nu simplifica situatia. Sau e o strategie. coada e vizibila, lumea vede si si zice, ia uite sfantu mazare are grija de astia mai necajiti....

ioana
16 mai 2012
un viitor mai bun

vreau ca noul primar sa se implice mai mult in problemele constantenilor,sunt atatea de facut si nu are cine sa le faca

Elvira
16 mai 2012
vrem primar nu mascarici

Cum vreau sa fie? Sa fie om serios, sa-si vada de treaba si sa ne reprezinte cum se cuvine. Nu mai vreu un mascarici care face mereu spectacol. Nu mai vreau unul din pricina caruia sa ne arate toti cu degetul. Anum acesta voi trece peste Mazare cu stampila. Ma voi opri asupra lui Chiru.

Chira Chiralina
16 mai 2012
Ca Chiru in opozitie!

Sa fie activ, si neshpagar cum e Chiru in opozitie! Sa nu vina niciodata la putere ca se face lenes si arogant si se pune pe furat!

anonim
16 mai 2012
Cum ți-ai dori să fie viitorul tău primar?

Cum ți-ai dori să fie viitorul tău primar? Pai... cum sa fie. Contez pe faptul ca imi doresc sa fie exact inversul lui mazare. mult ar trebui sa stie cum e si sa-si dea seama cum se face un mandat de primar adevarat.

Irina
16 mai 2012
Primar bun

Un primar trebuie sa fie preocupat de bunastarea cetatenilor lui. Chiru imi pare a fi o astfel de persoana, si cred ca va face treaba buna.

ca si Chiru
16 mai 2012
...

serios, corect, familist, educat, cu bune principii de viata, un om care sa se implice cu adevarat in viata locuitorilor Constantei. Pana acum, Gigi Chiru se incadreaza in tipar.

Ghita
17 mai 2012
primar

Sa fie om cinstit, nu sa se joace si sa se distreze in timp ce noi constantenii o ducem rau....

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5607 secunde