Cum vă puteți păstra vechiul numărul de telefon

172
Cum vă puteți păstra vechiul numărul de telefon - 25iuliepastrarenrtelefoncopy-1374763607.jpg

Articole de la același autor

Dacă vreau să mă mut la altă firmă de telefonie mobilă, din motive personale, noua firmă este obligată să-mi respecte dorința de a păstra vechiul număr de telefon sau procedează după cum dorește? Costă mult treaba asta?" (Luiza Anagnostie).

v v v

Dacă un abonat dorește să devină clientul furnizorului preferat de telefonie fixă sau mobilă, dar vrea să-și păstreze vechiul număr de telefon, tot ce trebuie să facă este să apeleze la serviciul de portare. De menționat că porta-rea se face numai la cererea abonatului și doar într-o rețea de același tip: numărul fix către o altă rețea de telefonie fixă, numărul mobil spre o altă rețea de telefonie mobilă. De asemenea, clientul care dorește să-și porteze numărul de telefon trebuie să aibă acceptul operatorului la care se transferă.

Ce-i de făcut. Vă deplasați la operatorul de telefonie la care vreți să vă mutați și depuneți o cerere de portare. N-ar fi rău să sunați înainte la Serviciul Relații cu clienții al operatorului respectiv, ca să aflați la ce sediu trebuie să mergeți. Solicitarea de portare o puteți obține de la operator. În următorul interval de timp, noul operator va face tot ce este necesar pentru portare, iar când procedura va fi finalizată, vă va anunța. Apoi mergeți la magazinul indicat al firmei de telefonie, semnați contractul și alegeți tipul de abonament preferat, fără a plăti vreo taxă specială pentru serviciul de portare.  

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3694 secunde