Custodia copiilor, eternul măr al discordiei

426
Custodia copiilor, eternul măr  al discordiei - texas2-1321036060.jpg
Se spune că un copil care nu este crescut cu dragoste va avea mari probleme emoționale. Doru Felcer este tatăl unui băiețel de doi ani și nouă luni, iar acum se află în divorț cu soția sa: "După cum merge procesul, mai mult ca sigur că băiețelul o să-i fie dat ei în custodie. Este permis acest lucru dacă eu am o situație materială cu mult peste situația ei? De ce să nu mi se dea mie custodia, dacă stau mai bine cu banii decât mama lui?".

v v v

Instanța se pronunță asupra încredințării copiilor minori după un singur criteriu, și anume acela care urmărește interesul lor, asta prevede legislația. În determinarea interesului copiilor minori, avocatul Mariana Ion ne-a spus că se ține seama de o serie de factori, printre care și posibilitățile materiale ale părinților, dar și posibilitățile de dezvoltare fizică, morală și intelectuală pe care copiii le pot găsi la unul dintre părinți. De asemenea, un criteriu este și sexul copilului, starea sănătății lui, atașamentul față de unul dintre părinți.

În consecință, dacă dumneavoastră chiar îndepliniți cele mai prielnice condiții pentru creșterea și educarea copilului, instanța v-ar putea acorda custodia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 12 Noiembrie 2011
Stire din Cetățenești : Meniu de week-end
Sâmbătă, 12 Noiembrie 2011
Stire din Cetățenești : De câtă apă are nevoie pisica
Sâmbătă, 12 Noiembrie 2011
Stire din Cetățenești : Sucurile de casă pot îngrășa
Sâmbătă, 12 Noiembrie 2011
Stire din Cetățenești : Ghidul cetățeanului european
Pagina a fost generata in 1.7915 secunde