De ce s-a dat peste cap transportul gunoiului menajer

996
5
De ce s-a dat peste cap transportul gunoiului menajer - fondgunoi-1391178057.jpg

Articole de la același autor

De când au început ninsorile, utilajele și echipele Polaris au acționat pentru deszăpezire, programul de ridicare a gunoiului menajer fiind întrerupt. Or, această situație a atras o serie de nemulțumiri din partea constănțenilor.


"Am văzut multe utilaje Polaris la deszăpezire, prin oraș. Am întrebat un lucrător de ce nu ridică și gunoiul și s-a uitat chiorâș la mine. Apoi mi-a recomandat să pun întrebarea asta la Dispecerat, că ei se duc unde le spun șefii. La Dispecerat sună tot timpul ocupat. Poate aflați dumneavoastră dacă mai au de gând să ridice și gunoiul menajer și, mai ales, dacă se mai respectă programul vechi, ca să scoatem pubelele afară când trebuie. Dacă scoți la stradă numai sacii cu gunoi, la cât de înfometați sunt câinii, îi fac praf și împrăștie mizeria peste tot. Iar dacă scoți pubela, rămâi fără ea…" - ni s-a plâns, în numele vecinilor săi, un constănțean care locuiește în cartierul Anadalchioi. 
Alți cititori sunt de părere că, în Constanța: "Urgia nu a fost atât de mare, comparativ cu ceea ce vedem pe la televizor că e în țară. Puteau să ridice măcar gunoaiele de pe lângă ghene". Aurel Dionisie.  
"Firmele iau amendă dacă nu curăță zăpada din fața sediilor. De ce nu se aplică asta și pentru cei care trebuie să curețe trotuarele de pe arterele principale?". Gina Luca. 
"Dacă ar fi să se respecte programul de gunoi, pe strada noastră trebuie să vină miercurea viitoare. Eu am casa la stradă - și nu sunt singurul, abia am loc pentru o pubelă. Am avut un eveniment în familie și nu mai știu unde să țin gunoiul". A. Dumitru.


Transportul gunoiului, reluat
Zăpezile abundente căzute la Constanța au cauzat schimbarea agendei de lucru a firmei de salubrizare. Astfel, s-au impus intervenții masive în stradă, cu utilajele de deszăpezire. Mai mult decât atât, sute de lucrători au acționat manual pentru degajarea mormanelor de zăpadă adunate în intersecții sau în locuri în care accesul utilajelor este, practic, imposibil. În aceste condiții, după cum ne-a spus Raul David, din cadrul Dispeceratului Polaris Holding, ridicarea gunoiului a fost, într-adevăr, întreruptă în zilele în care s-a acționat intens pentru desză-pezire: "A fost o situație de forță majoră, nimeni nu a dorit să dea peste cap programul de  gunoi menajer. Oamenii trebuie să știe că, de două zile, suntem cu mașinile în oraș, iar lucrătorii noștri se ocupă de gunoi. Programul s-a dereglat din cauza problemelor meteo. Despre respectarea vechiului program, ce să vă spun?, se acționează în forță".


Sesizarea neajunsurilor
Pentru orice fel de probleme privind transportul gunoiului menajer, al cărui program a fost, într-adevăr, dereglat din cauza vremii nefavorabile, puteți suna la Polaris Holding - Dispecerat Salubrizare, tel. 0241-548.600,  0241-549.030.


Comentează știrea

RICA VENTURIANO
1 februarie 2014
HOTIE

CE SA ZIC SUNT LA DESZAPEZIRE...ZI MAI BINE CA AU MONOPOL PE ORASUL CONSTANTA....OAMENII SUNT PROSTI SI NU STIU DAR ASA ZISII ZIARISTII AR TREBUI SA SPUNA LUCRURILOR PE NUME...

nicusor
1 februarie 2014
prostilor

votati mazare primar pe viata !

George
2 februarie 2014
In acest oras s-a circulat din cauza lor !

Oare ce poti face in caz de forta majora? sa zbori cu gunoierele peste zapada sa ridici gunoiul ! Intai dezapezesti si apoi ridici gunoiul ? Ma interb oare cei care au vorbit mai sus vin de prin baruri sau platesc taxe ?

toader
2 februarie 2014
pacaleala in masa

Probabil lucrezi mina in mina cu cu cei care spoliaza Constanta. In tarile civilisate utilajele de deszapezire sunt separate de cele pt.colectat gunoiul.Cele doua activitati sunt taxate separat ,dar in Constanta merge sa platesti de doua aceeasi operatiune inexistenta.Dar lui Mazare ii trebuie bani pt schi.

Răspuns la: In acest oras s-a circulat din cauza lor !
Adăugat de : George, 2 februarie 2014
Oare ce poti face in caz de forta majora? sa zbori cu gunoierele peste zapada sa ridici gunoiul ! Intai dezapezesti si apoi ridici gunoiul ? Ma...
RICA VENTURIANO
3 februarie 2014
INFORMATIE

GEORGE VREAU SA-TI SPUN CA OAMENII NU MAI AU CHEF DE CONCESII....DACA PRETUL ERA UNUL DE BUN SIMT TOATA LUMEA INTELEGEA,DAR LA ASEMENEA PRETURI DACA MAI ADAUGAM FAPTUL CA AU MONOPOL PE CONSTANTA,NU EXISTA INTELEGERE....EU INTELEG CA TE PRICEPI SA MANIPULEZI OAMENII DAR CAND PLATESTI TAXE SI IMPOZITE IAR AUTORITATILE ITI SERVESC GOGOSI,TE CAM SUPERI...SI SA NU MAI PUI TU INTREBARI,TE INTREB SI EU : CATE LUNI ITI TREBUIE SA DESZAPEZESTI UN ORAS.EU ITI SCRIU PE 3.02.2014,NU MAI NINGE DE 3 ZILE,MUNTII DE ZAPADA ZAC IN CONTINUARE IN INTERSECTII...ACUM DEPINDE CE INTELEGI TU PRIN DESZAPEZIRE,DOAR SA ARUNCI CU SOLUTIE PE STRADA(pe strazile secundare nu a intrat nici dracu).SI ZAPADA DIN INTERSECTII O CARA PITICII DIN ALBA CA ZAPADA....SA STII CA NU SCRIU IN NECUNOSTINTA DE CAUZA SAU DIN BAR,CUM CREZI TU.....MI-AM CURATAT ZAPADA DIN FATA CASEI SI NU MAI SUPORT SA FIU FURAT DE FIRMELE POLITICIENILOR HOTI....

Răspuns la: In acest oras s-a circulat din cauza lor !
Adăugat de : George, 2 februarie 2014
Oare ce poti face in caz de forta majora? sa zbori cu gunoierele peste zapada sa ridici gunoiul ! Intai dezapezesti si apoi ridici gunoiul ? Ma...

Articole pe aceeași temă

Marţi, 28 Ianuarie 2014
Stire din Cetățenești : Colțul constănțeanului supărat
Duminică, 29 Decembrie 2013
Stire din Social : Ce program au Punctele Enel, de Revelion
Pagina a fost generata in 0.3638 secunde