Rețeta zilei

Concurs Dulceață de prune și grapefruit

464
Ingrediente: 1 kg de prune, 800 g zahăr, un grapefruit roșu.
Mod de preparare: Prunele se spală, se desfac în două și li se scot sâmburii. Se pun apoi într-un vas împreună cu zahărul, coaja rasă de la grapefruit și zeama de la o jumătate din grapefruit și se lasă 30 de minute. Apoi, vasul se pune pe foc, iar fierberea durează circa 45 de minute. Se amestecă din când în când. După ce conținutul se încheagă, dul-ceața se pune fierbinte în borcane, care se acoperă cu pături până a doua zi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 09 Septembrie 2010
Stire din Cetățenești : FOTOGRAFII DE LA CITITORI
Miercuri, 08 Septembrie 2010
Stire din Cetățenești : Dulceață de gutui
Miercuri, 08 Septembrie 2010
Stire din Cetățenești : FOTOGRAFII DE LA CITITORI
Miercuri, 08 Septembrie 2010
Stire din Cetățenești : "Am ajuns proprietar fără voia mea!"
Pagina a fost generata in 2.9504 secunde