Duplicat certificat de înmatriculare. Cum îl obții

115
Duplicat certificat  de înmatriculare. Cum îl obții - duplicatcert14fb-1392386431.jpg

Articole de la același autor

Pentru a intra în posesia unui duplicat al certificatului de înmatriculare, potrivit reglementărilor, este nevoie de un dosar cu următoarele acte: Cererea tip; cartea de identitate a vehiculului; declarația tip de pierdere sau adeverința de la poliție cu privire la furtul documentului; contravaloarea certificatului de înmatriculare - CEC; actul de identitate al proprietarului sau copia certificatului de înregistrare a firmei, după caz.


Schimbarea numelui
În cazul modificării unor date din certificatul de înmatriculare, ca de exemplu, schimbarea numelui, a adresei, documentele cerute sunt, evident, o cerere-tip, plus cartea de identitate a vehiculului; fișa de înmatriculare cu viza agenției fiscale, numai în cazul schimbării domiciliului, sediului sau a motorului; certificatul de înmatriculare vehicul; contravaloarea certificatului de înmatriculare - CEC; actul de identitate al proprietarului sau copia certificatului de înregistrare a firmei, după caz. 


Prima înmatriculare în România
Pentru acest demers, domnule C. Moroianu, la dosar mai trebuie atașate și documentele de înmatriculare străine și traduceri legalizate ale acestora; plăcile cu nr. de înmatriculare străin; actul vamal (când vehiculul provine din afara U.E); polița de asigurare obligatorie. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9813 secunde